Ummuhansobaci Sinemneset tesekkur ederim rabbim hayırlısıyla sağlıklı sekilde kucagimiza almayi nasip eylesin birinci gebeligim kurtajla sonuçlanınca evham yapiyorum biraz kalp atışını duyana kadar da boyle olacak herhalde
Sinemneset Ummuhansobaci hiç endişe etme Allah’ın izniyle duyarsın iyi düşün her zaman ❤️ Sağ Salim gelirler inşallah
Ummuhansobaci Cansutahsin tesekkur ederim birinci gebeligim kurtajla sonuçlanınca evham yapiyorum biraz kalp atışını duyana kadar da boyle olacak herhalde
Cansutahsin Ummuhansobaci bende kaybettim birinci gebeligimde asla kötü düşünmedim. Sende dusunme çünkü stres butun herşeyin başı 👁Ikinci gebeligimde 2 aylıkken ogrendim 🎊
Ummuhansobaci Ummuhansobaci cok tesekkur ederim içimi rahatlattiniz ama tabi kalp atışını duyup onu gorunceye kadar rahatlamak ne mümkün
Cido_Cim Ummuhansobaci gebeliğimin 5. haftasından beri defalarca vajinal baktırdım. Zaten herhangi bir tehlikesi olsa doktorlar bakmaz merak etmeyin, dış gebelik olursa ve geç kalınırsa ciddi riskleri var.
Ummuhansobaci Cido_Cim Allah korusun insaallah dış gebelik degildir onumuzdeki hafta yaptıracam zaten bekleyemeyeceğim