PembeLia Solenta pregna güneş kremi kullanan var mı?Kullananlarda sivilce butoncuk tarzı sorun oluşturdu mu?
[silindi] PembeLia sivilce falan oluşturacağını sanmıyorum yağlı bi güneş kremi değil bende öyle bir şey yapmadı ama tek dezavantajı çok beyaz dağıtması zor.hemen dağılmıyor beyazlık kalmasın diye ekstra çaba gösteriyorsun. Sürmesi sıkıntı bence sadace
Cans PembeLia Ben çooook uzun yıllardır kullanıyorum,gönül rahatlığıyla da tavsiye ederim ❤UvA UvB filtreleri var güzel koruma sağlıyor . Pigmenta kullanıyordum şu an Pregna ya geçiş yaptım . Renkli olanları da var BB krem gibi dağıtması zor değil ☺☺
Cansummm PembeLia ben sen herhangi bir cilt sorunu yaşamadım güneş kremini kullandıktan sonra. Sürmesi evet zor ama yarım saate emiyor beyazlığı gidiyor benim yüzümden ☺
PembeLia [silindi] Güneş kreminin iyisi sor sürüleniymiş, ilk sürünce casper gibi olmalısınız diyor uzmanlar.😌
Cans PembeLia Hayıııııırrr 🤷🏼♀️🤷🏼♀️🤷🏼♀️ Hiç yapmadı . Ama cildim çok kuru 🙈 Belki kuruluğunda etkisi vardır 🙈
PembeLia Cansummm Öyle beyazlar daha çok hoşuma gidiyor benim zaten beyaz tenliyim sorun olmaz yani, cilt tipiniz nedir.😊
Cansummm PembeLia bende beyaz tenliyim o yüzden belki bende sorun yaşamıyorum☺Karma benim cildim ne çok kuru ne çok yağlı