Bernadmrk 7 yıldır hashimoto hastasıyım. Tsh değerim 14-15'ten aşağı düşmüyordu. Bir çok doktor değiştirdim. Sonuncu doktorum 2'ye düşürmeyi başardı. Bana tavsiyelerinden biri ilacı dışarda değil buzdolabında saklamam ve 100lük kullanıyorsam eczaneden 50lik alıp 2 tane içmemdi. Nedeni;100lük ilacın çok fazla kullanılmaması nedeniyle eczane raflarında fazla beklemesi sonucu bozulması idi. İlaç dozunu çok iyi ayarlayan da bir doktor. Küçük ayrıntılar ama ben uyguladım.4 yıllık evliyim ve hamile kalmaktan en çok korktuğum şey, bu hastalığın bebeğime zarar vermesi idi. 12haftalık hamileyim. Bebeğimin sağlığı gayet iyi😊Doktorum hamile kaldığımda hemen görüşmemiz gerektiğini ve bebeğin, tiroid ihtiyacını benden karşılayacağı için tsh değerimin yükseleceğini söylemişti. Değerim ne güzel 0 iken birden 5e fırlamıştı. Ben de sizin gibi çok üzüldüm ancak doktorum beni ikna etmek için 8 haftalık hamile bir hastasının tsh değerini gösterdi 120🤤. Komalık şékilde gelmiş fakat tedaviyle doktorum değeri düşürmeyi başarmış.Çocuk şu an 8 yaşında ve gayet sağlıklı imiş. Garantici olduğum için çocuğun fotoğrafına da baktım😁."Artık bu kaygılarından kurtul" diyerek ilaç dozajımı yükseltti. Her gün 175 mg etirox içiyorum. Geçen hafta tahlil yaptırdım ve yine 0a düşmüş.Doktorunuz mutlaka endokrinoloji alanında uzman bir doktor olmalı. Ben tahlil yaptırabilmek için mecburen dahiliye doktoruna gidiyorum. Değerlerime bakıyorlar bir sürü felaket senaryosu dinliyorum.😊 Hiçbirine aldırmadan endokrinoloji uzmanı, kendi doktoruma götürüyorum sonuçlarımı.Sağlıkla kucağınıza alın bebeğinizi😊