Ecmelbeyza Bu videoya bi bakar mısınız kızlar burada folikülden yumurta çıkınca dışarı sıvı yayılıyor o acaba çatlama sıvısı mı yumurta akım gibi olan 😳mantık bu bence sizce https://youtu.be/nLmg4wSHdxQ
Ecmelbeyza Hani yumurta akı gelince değerlendir çatladı falan diyoruz ya bu videoda da var o demek kanalda yumurta akı olunca ardına yumurta tüpe düşüyor o zaman
DiplomaliEvHanimi Ecmelbeyza yani neymis yumurta aki gibi akinti olunca yumurta gelmis oluyo 1.2gun icindede catliyo yani akinti geldikdrn sonra 3gyn degerlendirirsek ihtimal yukselio demeye getiriyo video
Ebaki Ecmelbeyza kuzum her zamn akıntı doğru sonuc vermiyo bnm yumurtlamam 2 siydi 6 sında akıntım geldi ama dogru değil di
Ecmelbeyza DiplomaliEvHanimi ama şöyle de olabilir akıntı olur içerden dışarı çıkması biraz zaman alıyor ya anca iniyo aşağı orda da yine iki üç gün önce gördüm sonra gördüm diyenler oluyor bunyüzden bence video çok iyi ya 🙄
Zumra_42 Ecmelbeyza Beslenme Önemli Gerçekten .. Mizaç İlmi Eğitinlerimi Tamamladım Ve Mizaca Göre Beslenmeye Başlamıştım Sanırım Etkisi Büyük 🧐🌹
Ecmelbeyza Zumra_42 🙇🏻♀️Allahım yaaa her gün bir şey öğreniyorum kafam yancak 😳araştırmam gerek sanırım 🧐maşallah size be diyelim darısı da bizim kafamıza dökülsün 🤗
Zumra_42 Ecmelbeyza Amin İnşallah.. İbn-i Sina Kitaplarını Yada İbn-i Şerif’in Yadigar Kitabını Edinebilirseniz Ve OkuyabilirsenizBüyük Ölçüde Faydalanırsınız İnşallah 😌
Ebaki mucizemibeklerken17 ya cnm ovulasyon testi alsam mı karar veremedim kendimi sartlandırmıs gibi mi olur ilişki
mucizemibeklerken17 Ebaki ya insan cocuk istemeye baslayinca ister istemez kafaya takiyor ama ben takmadım kuzum olursa olur olmazsa tekrar denicez artik bu durumu genele yayarsak sıkıntı olmaz 🤩
Ecmelbeyza Ebaki belki sonradan çatlamıştır 🤔🤔🤔arkadaş doktora gitmiş pik yaptığı gün ve sonrası doktor daha çatlamamış demiş 20 mm miş üstelik 🤭