Kbrauras Esmaemenova hissediyorm valla baskıları iç bacak aramda sızı falan sık traveler gdyormm bu hafta doktorum çatı muanesi yapıcaz dedi yinede bise demiyor canm
Meliha_nur Kbrauras kac sefer tutuyo hickirik cnm benimkini cok tutuyo acikiyo mu tok ondan mi neden anlayamadim
Kbrauras Meliha_nur ooo beninkide sürekli sayamıyorum valla doktora sordugmda akcgerlerinden dolayimis ıyi biseymis bide emme reflexsi olusyormus🤭😁
Kbrauras Meliha_nur birde kaburgana kadar sertleesiyormu senin canım ayaklariyla ittiryor kaburgama çok sert
H_minsna Kbrauras Meliha_nur Sizleri okudukça doğuramıcam diyorum😂 36+4dayım hepsini yaşıyorım eşime diyorum 1 2 haftaya dogurcam boyle gıderse demekki hepsi normalmiş 😂😂
Meliha_nur H_minsna ben de oyle diyorum cunku doktorum dedi 4 hafta var bakarsak ama 2 hafta de fazla dusunme dedi bilmem artik
Hatice_mustafa Kbrauras Kafa iyice aşağıya indiyse çatı muayenesine hazırlıklı git bence canım çoğu doğumda çatı muayenesi olurken patlıyor su bebekte aşağıdaysa doğumun gerçekleşme ihtimali var sağlıkla gelsin inş 😍🤗
Nltka 28 haftalık hamileyim benim ki taaa en başından beri kafa aşağı pozisyonda 😂 deli midir nedir tüm hamileliğim kafa aşağı pozisyonda geçti doktor önemli değil erken doğum riskin yok dedi öyle yani benimki