morcilek 17+4 vajinada batma zonklama hissi var sabahtan beride bel ağrım var korkmalı mıyım anneler yaşayan var mı Doktorum progestanı gece vajinadan at dedi 🤷🏼♀️
s_koc morcilek bende de aynısı var 22 haftadayım ama progestan vermediler bana. Size ne için verilmişti bu sebepten mi? Bana bir sıkıntı yok vücut değişiyor ondan oluyor dediler
Ask_H morcilek bende 24. Haftaya girdim 3 gündür bir zonklamam var batma gibi korktum bugün geçti biraz sanırım üşütmeden oldu kasıklarını karnını sıcak tut canım
morcilek s_koc 7 ve 14 haftalarda lekelenmem olmuştu o zamandan beri progestan alıyordum ağız yoluyla bu zonklama ağrım var diye doktoruma söylediğimde gece yatarkende bitane vajinal alalım dedi
Gizem3410 Bebeğinizin ayaklari aşşadaysa tekmeleri hissediyor olabilirsiniz benim aşşada 27 haftalığız ve her tekmede vajınam zonk zonk atiyor cok zor 🥺
Hatice_92 Gizem3410 merhaba gizem hanım bnde 27 haftaligim ama bebeğimin hareketlerini pek fazla hissetmiyom sizdede böyle bir şey varmı hareket ediyor mu ya da ediyorsa ne kadar da bir ediyor