Gk12 Kadir Buğra 💙koyacağız inşaAllah bizde. Eşimin babasının adı Kadir 15 yıl önce vefat etmiş, ben eşim ve kayınvalidem mutlu olsunlar diye kendim istedim Kadir ismini, Buğrayı hep beğenirdim zaten
Sumyydmr97 Dilaracezik onunla birlikte kalın yün Ve at kılı anlamını taşıyor canım hangi siteye girsen aynı şey yazıyor bende çok beğeniyorum ismi ama anlamı da önemli kesin emin olmasam söylemem zaten çok araştırdım ama maalesef anlamı bu sonunda vazgeçtim artık çünkü anlamına da çok önem veririm bi isim koyuyorsam
Sumyydmr97 bdlry aynen canım Bizde öyle maalesef ama yine de o kadar çok koyan varki burda sordum anlamını biliyormusunuz ne düşünüyorsunuz diye bilmiyoruz diyorlar iyi göz ardı ediyorlar şaşırıyorum çocuk adının özelliğini taşır derler çünkü 😑
Fatma8988 Sumyydmr97 yani cocugunu at kılı diye cagırmak cok sacma:/ birsürü anlamlı güzel isim varken
Full Fatma8988 sadece bu anlami yok aras isminin. Ayni zamanda dogu anadoludan cikip hazar denizine dokulen nehrin adidir aras. Aras denildiginde de insanlarin aklina bu nehir geliyor. Ben aras koyucam dedigimde kimse at kilimi koyacaksin cocuguna demedi😄Sizin gorusunuz tabiki ama siz de insanlarin gorusune saygi duymalisiniz.
Marinedeniz Fatma8988 arkadasa katiliyorum at kili kalin yun anlamlari olabilir ama ayni zamanda da nehir ismi neden hep kotu olana takilip moral bozmaya calisiyorsunuz ki siz koymazsaniz koymayin acikcasi benm icin cok orjinal ve hos bir erkek ismi cok da begeniyorum
Nevink Benim kafamda cok karisik sagolsun esimde hic yardimci degil sadece soyledikermi begenmemekle mesgul yusuf asaf,yusuf ensar,yusuf ali,ensar ali gibi isimler var aklimda hangisi guzel duruyor fikre cok ihtiyacm var ama verecek kimse yok 🤦♀️🙈😅
Nevink Okyanus54 Ali esimin adi da benim onun ismini koyma gibi bir hayalm vardi o da basta olursa herkes direkt ali der ikinci isim olarak koy koyacaksan demisti o sebepten oyle yazdim dogru soyluyorsnz yoksa 🙂
Busratamer Yunus Emre olucak inşallah.🤲🏻 Emreyi ben istemiştim eşim de başına Yunus koyalım demişti. Ama ilerde kız olursa Miray istiyorum