Sumyydmr97 Sinemcvk ya bende Aras koyacaktım anlamı yüzünden linç yedim çok kötü koyma diye kalın yün at kılı anlamındaymış bende ona biraz benzeyen asaf ismine karar vermek zorunda kaldım sen ne düşünüyorsun bu konuda
Annnnneeesss Emin_e Furkan isminin snlamı çok derin ve güzel ben daha 3 yaşındayken ksrdeşim yokmuş ve çok kardeş istiyormuşum annemde yıllarca yapmamış ben 10 yaşıma gelene kdr artık ısrarlarıma dayanamamış ve bana kardeş yaptılar ben daha üç yaşındayken diyormuşum ki kardeşim olsun adı furkan olsun dha yıllar önceden belliydi bende kardeşimin adı çok seviyorum furkan ismini
tiniminianne Onur olucak inşallah. Kuzey Onur, Onur Vefa benim istediklerim ama eşim erkek olursa ben koyucam dediği için t3k başına Onur koymakta ısrarcı👼🏼🤗
Marinedeniz Benim de ilki kayinpederimin ismi olucak ikinci de Aras olcak :) ztn Aras ismini kullanacagiz ilki biraz formaliteden olcak gibi esimin gonlu olsun diye🙄
Emin_e Marinedeniz aynen benim de oyle hatta ben kpederimin gonlu olsun diye koyalim dedim yoksa tum çocuklarimda ayni seyi dusunup durucam yavrum ilk oldugu icin onu sectik:)
Eda1985 Marinedeniz ozaman bence ilk isim olarak aras koy bence.cunku okullarda felan genelde ilk ismini kullanıyorlar.oglumdan biliyorum Ali enes oğlumun ismi.ali kayinbabamın ismi a.enes olur diye düsünuyordum ama hep ali dediler okuluda felan.biz evde olsun arkadaşları arasında olsun iki ismide birden söylüyoruz. O şekilde alıştı alienes diye
Pitircikk Aslan233667 ben de Aslan olmasını çok istedim ama eşime kabul ettiremedim 🤷🏻♀️ Sağlıkla gelsin inşaAllah bütün bebişler ❤️
198723 Yakumer29 bende yusuf mirza ve yusuf eymen arasinda gidiyorum ama eşimde hala tık yok hiç bi isime karşı
Marinedeniz Emin_e evet bende sorun etmedim canim babasi da iyi bir insan zaten kimlikte kalacak yani hep ikinci isim kullaniliyor zaten