elifkesmen Muhtemelen her anne adayında farklı sonuçlar çıkıyordur. Kaçıncı haftada ilk kese goruldu o an kalp atışı duyuldumu ?
Busranurr elifkesmen 6 haftanin icindeyken gittim doktora biraz gec ogrendim cunku hamileligimi keseyide gordum kalp atisinida duydum 🙂
Merveersoy elifkesmen 5.haftada kese görüldü 6.haftada kalp atışını duyduk 16+6 da cinsiyetini öğrendik şuan 22+3teyiz prensesimizle 😍
Senem06 elifkesmen kese 5 hafta da görüldü kalp atışı 9 haftada duyuldu lütfen acele edip benim düştüğüm hataya düşmeyin(6/7/8) . Haftalarda kalp atışını duyamayan doktorlar kürtaj dedi 9 . Haftada kürtaj olmaya gittiğimde son bir muayene yapalım dedi doktorumuz ve kalp atışını duyduk meğer geç döllenmeymiş o yüzden lütfen acele etmeyin
elifkesmen Senem06 az inçe gorunduk dr a 5.hafta 0gun ama doktor erken muayne etti ve olumsuz birsey gormedi gec dollenmeden dolayi suan kese gorunmuyor dedi vs rahimde kalinlasma olmus sadece gebelikte oluomus suan gozlemlicez iste
NehirMelis Senem06 9 Haftalik olduğunu ultrason makinesine göre mi hesapladın son adet tarihine göre mi. Ben normalde 8+2 olmalıyım ama ultrason kağıdında 7+3 gösterdi kalp atışını duyamadık😔
Rmys123 Senem06 merhaba bana da şuan aynısını diyolar sizin sat a göre mi ultrasona göre mi 9 haftalıktı
sebos nasıl erkenden kalp atışı duyuluyor 18+3 teyim 16 haftalıkken kontrole gittiğimde kalp atışlarını dinlemek için henüz erken denildi kafam karıştı kese göründükten sonra 6. haftamda kalp atışlarını duyabilir miyim demiştim şuan çok erken denmişti
SenHepMercimekOlarakKalacaksin sebos 6 ya da 7. Haftalarda genelde kalp atisi duyuluyor. Size nasil oyle birşey demisler anlayamadim.
gokcekubra sebos Evet erken ama 12. Haftada rahatlıkla dinletiyorlar. 12den kucukse kalp atışı dinleme cihazı bebeğe ısı gönderdiğnden doktorunuz tavsiye etmemiştir. 10+4teyim bugun ultrasona girdim çok net duydum kalp atışlarını. Doktorunuzun dopler i olmayabilir. Bir dahaki muayenenizde ısrar edin mutlaka dinletir.
OzlEmrah elifkesmen 5+3 haftalıkken keseler 6+3 haftalıkken kalp atışlarını duyduk ikizlerimin ❤💙😍🙏 dediğiniz gibi herkesin ki Farklı çıkabilir geç döllenme olabilir felan bu yüzden her kadının hamileliği bir değil 🤗
Sevde123 Ilk gebeligimde 4 haftalıkken keseyi gördük 5 haftalıkken kalp atışlarını duyduk ikinci gebeligimde 4 haftalik kese göründü 8. Haftada kalp atışlarını duyduk