Sdtsdmr 3 aylık hamilelik döneminde uçak yolculuğu yapan var mı? Doktorum sıkıntı olmaz dedi ama yolculuk yapan varsa danışayım dedim :)
Ilknur_emin Sdtsdmr 36 haftaligim nerdeyse. Hamilelik döneminin başından sonuna kadar 10 defa gidiş dönüş uçak yolculuğu yaptım elhamdülillah bir sorun olmadı
Faray Sdtsdmr Thy resmi sitesinde 28 haftayı doldurmamış hamile yolcularda rapor istenmemektedir. Öncesinde de kendinizi rahat hissediyorsanız uçabilirsiniz.
Muge0609 Sdtsdmr 5 Haftalık 7 haftalık Olmak üzere 2 Kere Son uçak Yolculıuğundan 4 Gün sonra 14 saatlik Araba Yolculuğu Şuan 13+4üz ☺️Gayette İyiyiz
Gulbebek Ben 16. Haftadan sonra yaptım 3 kez hiçbir sorun olmadı, doktorum ilk 3 ayı atlatalım demişti öyle gittim
Sdtsdmr Dilek1661 yaa bende düşünüyorum o zamanlarda ama basınctan bebeğin kalbi durabilir diyo bazıları
2cocukluhayatadogru Evet 3. Aydan itibaren her ay bazen ayda iki kere uçak seyahati yaptım, gayet rahattı bir problem yaşamadım 👍🏻
Dilek1661 Sdtsdmr yok canm sanmam 🙂diyorum ya ilk haftalardan beri yolculuk yaptım hatta 34.haftamda yine yapıcam🙂
Sdtsdmr Uçak yolculuğundan sonra 5 saatlik otobüs yolculuğumda olacak aynı gün sıkıntı olmaz inşallah 🙏