26a Berivan21- o kadar garip geldi ki ,ee sancım var ne yapcam yani şimdi dedim o zaman ebelere yönlendirelim sizi yok o zaman nst çekelim bilmem ne, kalsın aman dedim çıktım 😒doktorun haberi bile yok kafalarına göre yönlendirmeye kalkışıyorlar
Berivan21- @26a valla ben direk doktorla görüşüyorum öyle gidiyorum kontrol günlerime hiç diğer kişilerle muhattap olmaya gerek yok ☺️
26a Berivan21- atakentte öyle oluyor , ama burada sokmuyor sekreterler filan içeri o yüzden değiştircem bende 😬 Ahmet bey tahlilleri sağlık ocağından kabul ediyor mu peki ? Birde doğumlara kendisi katılıyormuymuş acaba 🤔
Berivan21- @26a ben hamileliğimin başından beridir Ahmet zareye gidiyorum ve tüm tahlillerimi devlette ya da sağlık ocağında yaptırabilirsin dedi yani asla pra yanlısı bi doktor değil ☺️ Ama doğum hakkında henüz bilgi almadım gittiğimde artık doğumu konuşacaz zaten bakalım nasıl olcak ☺️
26a Berivan21- başından beri oraya mi gidiyorsun çok iyi 🙈ikili testi de mi orada yaptırmıştın? ben önce filiz hanımda başlamıştım o da çok yoğundu şimdi aktifte öyle oldu 😅 istediğim gibi bi yer bulamadım bi türlü 🙈 ama Atakent en iyisi gibi geliyor daha içeri adım atmaz farkı belli hemen 😅
Berivan21- @26a evet canm en başından beridir oraya gidiyorum Ahmet zareye ☺️ Ben ikili test falan daha doğrusu hiç bi testi yaptırmadım zaten doktorda sana kalmış dedi o yüzden gerek duymadım ben hamd olsun hiç bi skntı yaşamadım ☺️
26a Berivan21- bende hiç bilgilendirme yapmamışlardı direkt testi istemişti doktor 😅 bilsem yaptırmazdım gereksizmiş 🙈 filiz hanıma gidiyordum o zamanlar , direkt ikili testi yaptırıp gel haftaya demişti 🙄
Berivan21- @26a yok Ahmet bey ikili test yaptırmak ister misin diye sormuştu bende istemiyorum demiştim tamam demişti ☺️ Yani dediğim gibi tahlilleri bile illa atakentte yap demedi git sağlık ocağında ya da devlette yap sonuçları bana getir demişti ☺️
kucukoglum Bir şey soracaktım ben de yalova dayım da. Atakentte veya uzmanlarda ayrıntılı ultrason fiyatı ne kadar dı tel de söylenmiyor ya fiyat ben de ona göre gitmek istiyorum bana uzak kalıyor da ikisi de
Recbey kucukoglum ben kasım ayında yaptırdım 350 tl atakentte Uzmanlarda 500 tl idi Eğer ikiz gebelik varsa 2 katına çıkıyor
26a kucukoglum ben uzmanlarda yaptırmıştım , orada perinatolog baktığı için doktorum onu önermişti.. 500 tlydi fiyatı
kucukoglum İkili test de atakent le uzmanlar arasında bayağı fark vardı atakent yarıyarıya ucuzdu nerdeyse Gören acil cevap verirse sevinirim bilen
kucukoglum Ben şimdi orhangaziyi aradım da atakent hastanesini normal doğum ücreti için 1500 dedi sezaryen için 2000 dedi şu an 800 değilmiş yani ama başka yere bakarak yini de iyi bence
Recbey kucukoglum hımm atakenti tavsiye ederim güzel ilgilendiler 30 40 dk falan sürdü bizimki yüzünü göstermedi tam ama olsun azda olsa gördüm yüzünü 😊😊
26a Recbey yok henüz değiştirmedim aktife gidiyorum hala ama bir iki olay yaşadım hastaneden soğudum yoksa doktorum iyiydi .. Atakent hastanesi hoşuma gidiyor o yüzden sordum oradaki doktorlar nasıl diye