Recbey suleadibelli_77 merhaba benim eşimin işyerinin anlaşması atakent hastanesiyle ahmet zare muayene ücreti ne kadar?? birde zorunlu sezeryan normal dogum mu 2500 birde yanlis okumadiysam epidural için ek ücret istenmiyor mu??
Recbey 26a zorunlu sezeryan 2300 tl ya 2 günde kalınsa 2300 ödeyeceğiz yani ekstra ücret almiyacaklar
26a Recbey evet öyle söylemişlerdi ama bu gittiğimde bana normalde yapabilirsin belli olmaz o dedi doktorum, biraz kafam karıştı, korku sardı beni de 🙄😬😅 zorunlu sezaryen fikrine alıştırmıştım kendimi 😓
Recbey 26a evet benide doğum korkusu sardı vallahi günler yaklaşıyor uygulamaya gore 28 günüm kaldı eğer sezeryan derse doktorum 2 haftam kaldı 😄😄😄
26a Recbey ya çok az kalmış benimde 50 gün 😅 başından beri sezeryan diyorlardı öyle alıştırmışım kendimi şimdi birden normal de olabilir deyince korktum 🙈
26a Atakente giden var mı? Mehtap kırşavoğlu adında yeni bir doktor gelmiş bilen var mı merak ettim 🤔
Duygukc Berivan21- merhaba bilgilendirmek istiyorum sizi benim doktorum orhangazi atakent hastanesinde Hasan Bayar bir numaralı doktor benim ablamın doğumunu yaptı 800 liraya birde özel yani bende hamileyim bende doğumumu ona yaptırıcam çok iyi doktor muane ücretide 70 tl az bile o doktor için
26a Merveaksoy kaç haftalıksınız? Ben 32. Haftaya geldim değiştirmek için geç mi kaldım bilmiyorum ama atakentin temizliği, hizmeti vs çok hoşuma gidiyor 😅🙈
Duygukc 26a gidersin tabi niye gitmeyesin bin garajdan orhangazi arabasına hastane önünde in 😂valla bu fiyatlarda olursa hep ben bitane daha doğururum heralde 😂😂