4 gündür inanılmaz şeyler yaşadım trajikomik.2gün boyunca sabahları kalktığımda vajinamda yoğun bir su gördüm ama terledim heralde diyip umursamadım 3.gün geç uyanmışım biraz kalktığımda yatak göl olmuştu resmen, hemen doktorumu aradım acil gelmem gerektiğini söyledi kalkıp gittim , suyunda azalma var bebek solunumu riskte dedi ve beni doğum evine sevk etti , 2. doktor 8cm açıklık olduğunu ve çok miktarda su kaybettiğimi dile getirdi bebek yola girmiş üstelik.Daha sonra servise çıkarıldım rahat solunumu olsun diye iğne vuruldum ve sanırım bebeği durdurmak için kas içi bir iğne daha.Kafam allak bullak oldu korkudan konuşacak halim yoktu , sadece hemşireler ne diyorsa soğuk kanlı halimle onu yapıyordum. Servisteki 3.doktor baktı dedi ki riskli gebelik eğitim araştırmaya sevk edeceğiz seni , ordan ambulans ile eğitim araştırmaya sevkim gerçekleşti 3 doktor birden baktı onlarda açıklık var ama su gelişi görmedik dediler 1i su azalmış dedi ama açıklık yok dedi hiç birinin dediği tutmadı ne olduğunu eşimle anneme de bebek biraz kilo alsın doğum gerçekleşebilir demiş genç stajyer doktorda .. 1 gece hastanede yattım sulbaksit adında iğne vurulmaya devam ettim , kızımın kanalda olduğunu hissedebiliyorum ayrıca.Neyse sabah vizitleri başladı iyi bir bayan doktor geldi
dedi ki senin burada ne işin var hiç bir şeyin yok suyun çok normal açıklığın yok taburcusun dedi
çok mutlu oldum hemen çıktım gittim işlemlerden sonra riskli gebelik polikinliğine randevum oluşturuldu perşembe için rahatça eve geldim uzandım , akşam saat 1.30 civarı beyaz su gelmeye devam etti sızıntı şeklinde aralıksız geliyor duruyor hafif sancı hissediyorum derken yine hastanede buldum kendimi , ne kadar geldiğini görmek içinde leğende biriktirdim gelen suyumu ve leğen baya doldu , idrar değildi kesinlikle emindim hissetmiyordum idrarımı yapıyormuşum gibi inanması çok güç her neyse hastanede taburcu eden doktora gittim yine çatalda bi yarım saat bekledim yine normal olduğunu söyledi değerlerimin ve yine açıklık olmadığını dile getirdi şimdi 7 doktor baktı hepsi açıklık var dedi sadece bu doktor normalsin diyince de kafam hepten karıştı doktorları dinlemekten başka çare yok bende hiç istemiyorum yatmak orada telefonda yasak çünkü çatalda ilk yattım bi 15 dk aralıksız su gelmeye devam etti ama idrar olduğunu dokor bile zor anlası çok uzun zaman zonra aşağı inip ayakta bekledim dedi ki idrar yapıyosun bebek baskı yaptıkça hissetmiyordun dedi .Daha sonra çıkardı beni tekrar şuan bir şey yok ama perşembe olan randevu pazartesiye çekildi kontrolde tutuyorum kendimi. başına böyle bir olay gelen var mı anneler benimle iletişime geçin
ayrıca 30 haftalık gebeyim