Edaceylann feyza123 kızımla 33-2 olduk ama bebişim 37-3 görünüyor büyükmüş baya ben 69 kiloyum 13 kilo aldım kızçemde 3500 kilo hayırlısı olsun doğum bekliyırux😊 normal doğum ıstiyorum dua edin lütfen" 😌
feyza123 Edaceylann gönlünce olsun inşallah canm ama benek baya ileride görünüyor doktor ne diyor bu duruma belkide adetten önce kaldın hamiel o adet de yerleşme kanamadıydı belkide
feyza123 Edaceylann 5 hafta önce gidiyorsun kilosu da baya iyi maşallah ama normal doğum yaptırmıyor doktorlar 4u geçince geneli öyle ve daha senin neredeyse 8 haftan var o zamna kadar 2 kilo daha alır gibi adet tarihin ne zamn bizde yarın 31 hafta oluyoruz
feyza123 busra55can61 amin diğer oğlum 3 doğdu buda o civarlarda galiba ultrasona baktım aynı haftada kilolar çok yakın 20 30 gram farkı var
busra55can61 feyza123 ayni benim Dr m da öyle diyor bana bakalım sağlıklı olsunlar da gerisi önemli degil
Edaceylann feyza123 çok şükür iyiyiz doktora gittik erken doğum olacak bebeğin kilosu ve gelişimi yerinde hatta doğum gecikmesin diye ilaçları bıraktıkk☺heyecanla bekliyoruz
feyza123 busra55can61 ne diyor canm 3 kilo gibi mi doğar diyor fazla dogarcunku Benm ki 29+1ken 1430du seninki 27yken 1418mis
Sarayhelvasi 34 oldummm... 12 mayıs kısmetse bakalım ne zaman doğacak erkek çocuğu.. cumartesi tekrar kontrole gidicem yüzünü görmeyeli bir buçuk ay oluyor nerdeyse🙁
NuranAyka Kızlar bizde 34 haftalık olduk 12 kio aldım.kızım olacak 2300kg bu hafta meleğim. yanlız kilo olarak ne kadar önden gidenler var hakkaten 🙄
YSP feyza123 34+4 olduk oğluşumla 💙💙💙 😇 32+2 de 2250 kiloyduk salı günü randevumuz var bakalım ne kadar olduk 😂
Erenfamily Bizde 30 haftalığız 29+3 te 1680 gr dı çok dedi doktor 4 ü geçerse normal yapamazsın dedi 9 kilo aldım bende 😍💕🤰🙈
SerkanBaharBaynazoLu Burcuugur Canım benim ki öyleydi hiç yüzünü göstermiyordu 😊 bana vişne suyu iç öyle gir dediler içtim gösterdi dedikleri gibi 😊 sende bi dene istersen 😊