Ebaki Kızlar anlayan varsa bakar mı lütfen Lh, :6.76 Fsh:7.70 Prolaktin:39.50 Estradiol:15 Tsh:2.830 kızlar nırml mi prolaktin normal değil gibi geldi bna ama doktor normal dedi hepsi
Bus_ak18 Ebaki prolaktin çok yüksek canım benimde hep 31 falan çıkıyodu ama doktor ilaç falan vermedi normal demisti. Nette 15 20 den üstü yüksek diyo
Ozgee11 Ebaki prolaktin kontrolü yaptır tekrar. İnternette prolaktin testi vermeden önce uyulması gereken kurallar var . Onlara bak ona göre ver canım
Kizimmmm Ebaki gebelik isteyenler için prolaktin 10 civarı olsa daha iyi diye biliyorm. Prolaktininz yüksek onun dışında diğerleri güzel.
Ebaki Bus_ak18 bna da vermedi normal dedi cnm netten baktım 15 20 olması lazımmıs anlamadım bnde ama Bi de bnm oglan 2bucuk yasında oldu hala emiyo ondan da yüksek olur mu
Bus_ak18 Ebaki olur tabiki canım prolaktin süt hormonu zaten. Göğüs uyarılmasıyla bile hemen yükselebilirmiş. Şuan hamile misin tekrar ?
Ebaki Bus_ak18 yok cnm nerdee istiyoruz ama olmuyo o yuzden doktora gittim adetim 5 gün gecti sora oldum
Bus_ak18 Ebaki ayy canım hatrladm bn seniii ovulasyon ve belirti zamnlarmda konuşmştuk. Bende adet oldum. Ama şükür ki senin evladın varmıs Rabbim onun yokluğunu göstermesn
Ebaki Ozgee11 aynn canım şimdi baktım da emzirme felan bya etki ediyomus Bn oğlumu hala emziriyom kesilmedi Bi türlü sabaha da emzirdim öyle giitim doktora o yuzden yuksek demmekki İcim rahat etti ya 🤲🤲
Ebaki Bus_ak18 aminn kuzum onu da alana kadar her yolu denemiştik Bi sene gecti olmuyo sa olmuyo dedik o ay hamile kaldım cnm
Bus_ak18 Ebaki ahhh şu kafadan atma olayını becerebilsek. Normal hayatta da her haltı kafama takan biriyim. Bebek mevzusunu sen düşün artık😪 Rabbim en doğru zamanda nasip et ne diyelim
Ebaki Bus_ak18 Amin kuzum o da söyle olmustu sperm testi aypmıstı esim sıfırdı hareketlilik olmuycak dedik biraktık Bi ay sonra hamile olduğumu öğrenmiştim esime söyledim önce idrar testi yapmıstım hamileyim diye inanamamıstı git kan testi yaptır öyle de bna demişti kan testi sonucunda söyledim agladı telefonda annesi babası kardesleri hep aglamıstı olmuycak diye jazırlamıstılar hatta ası yaptırırız diye para toplama ya baslamıstılar öğrenince sok oldular cok sükür Rabbim verdi mucizesini ve sag salim kucağıma aldım ama neredeyse kaynetecektim onu da kanamm oldu 38 haftalık Ken beklettiker almadılar doguma ameliyata 12 saat sancı cektim su basım kanla batlamıstı hemsire doktor hic ilgilnmemişti kanamm artınca korktular doktor geldi baktı acil dogum haneye alın demişti ilk dogdugunda oglum mordu aglamıyodu be zamn agladı içim rahat etti demem su ki biz ugrsıyoruz alıyoruz doktor ihtimali nedeniyle kaybedenler cok oluyo cok sükür Bin şükür ki sag salim geldi suan 2bucuk yasında inanmıyorum hala anne oldugum a oynuyo felen buralarda işte kardes istiyoruz tek kalmasın diye ama inşallah olur 🤲🤲
Bus_ak18 Ebaki Aslında en doğruusnu Rabbim biliyo gerçekten biz kendimizi harap ettiğimzle kalıyoruz. Bende 1.5 senelik evliyim. İlk hiç korunmadım yeni evlisin zaten 3 4 kez yaptık sonra afedersin acıma oldu bıraktık. Sonra belirtiler başladı ama ben yeni evlilikten ilk ilişkiden sanıyorum. Sonra öğrendik ama düşük oldu işte. O günden beri hiç korunmadık Rabbim dilediyse veriyo zamanı değilse oyalanıyorz bizde işte. Sende zor günler geçirmişsin şükür ki evladın yanı başında. Hiç değilse neslin devam edecek oğlun var soyadını taşıyacak. Bende isyan etmek istemiyorum ama sağlıklı 1 evladım olsun tabi dileğim 2 3 4 ama başkalarının çocugun olmuyo mu lafına maruz kalmak istemiyorum..😭
Ebaki Bus_ak18 bnde cok yasadım o durumu hatta yalan uydurmustuk oldu düştü diye cok korkmustum o yuzden gercekten Bi şey olursa ogluma diye kurban adamıstım cok sükür ki olmadı ama ikinci kimyasal gebelik oldu demmekki var Bi hayrı zamanı cok sükür ki Bn hep önce hic cocugu olmayanlara sonra bna ver Rabbim diye dua ediyorum Rabbim sana da evlat kokusunu almayı nasip etsin inşallah cnm 🤲🤲
Ebaki Kizimmmm bnde o yüzden sıkıntı var mı diye baktım cnm bakalım emzirmeyi bırakırsam düser mi hormon doktor normal dedi degerlerin ne bileyim cnm hayırlısı olsun
Bus_ak18 Kizimmmm estradiol oda benm yüksek çıkmıstı doktora bu düşük olmalymıs dedim kim uyduruyo bunları dedi. Sonra netten arastırdım estradiom kadınlık hormonıymus yani kadının cinsel güdülerini harekete geçiren hormon🙈 sonra acayip utandım kendimden
Kizimmmm Bus_ak18 gebelik isteyenler için 30 olsa iyi olur diye biliyorum. Yanlış bilgi vermeyim yine de🙃
Kizimmmm Ebaki incir dere otu maden suyu bunlar prolaktini yükseltir. Sürekli tüketmemeye dikkat edin.