Zeynepvefaannesi Sevgili hamiş anne adayları ve anneler, 40+2deyim hiç açılmam yokmuş neler yapabilirim tavsiye edeceğiniz birşeyler var mı acaba 🥰
Curlymom Günümüz aynı sizinle bende aynı durumdayım herşeyi yapıyorum pazartesi tekrar gidicem doktora squat, yürüyüş, pilates topuyla hareket,merdiven inip çıkma,mezdeke açıp oynama😂😂
Zeynepvefaannesi Curlymom pazartesi bende gideceğim yine açılman yoksa çarşamba yatış yapmam lazım bende yapıyorum bir tek pilates topu kaldı onu da birazdan yürüyüşe çıktığımda alacağım onu da deneyeceğim ☺️ Mezdeke Ankara havası halay horon hiç biri fayda etmemiş 😂
Grhn @Zeynepvefaannesi doktorumun önerisi ; sabah akşam yarım saat yürüyüş plates topunda hareketler ama her hareketi yapmıyorsnz bana vıdyo attı ona bakıyorum. Her gün 5 tane hurma 1 fincan ahududu yaprağı çayı Ananas normal doğum kolaylaşması için, açılma sancı olması için bunları uyguluyorum . Ama herkesin gebeliği farklı siz sorun öyle uygulayın
Zeynepvefaannesi Grhn ben sordum en iyisi yürüyüş dedi evde hiç oturma bol bol hareket et aktardan mı aldınız? Hurma yiyemiyorum ya çok şekerli geliyor en fazla 2 tane yiyebiliyorum☹️
Grhn Zeynepvefaannesi bana da çok şekerli geliyor üstüne bol su içiyorm mecbur uyguluyorum ☺️ Canım çayı aktarlardan bulamazsınz netten siparş verin dedi doktorm N11 den getirttim.
Zeynepvefaannesi Grhn teşekkür ederim Allah razı olsun rabbim bir avazda kurtarsın hepimizi🤲🏼 Rezene çayı ve papatya çayını da söylüyorlar YouTube araştırdım bilginiz olsun.