Svcnn Yatisim yapildi arkadaslar 35+5 gunluguz normal dogum olacak dualrnzi eksk etmeyn cok korkuyorum sancilardan aksama dogru dogum olur dyorlar allah razi olsn simdiden hepinzden
Zlis11 Svcnn Allah kolaylik versin canım sag salim hayirlisiyla al bebegini kucagina darısı bekleyen herkesin başına 😊
Svcnn Esraabrklu allh razi olsn hepinzden hurma yyorum yattgm yerde saat 5 e kdar filn dogmn olr dyrlar ck korkuyrm daha sancilrm siklasmadi meryem ana otunuda suya koyduk allhm hepnzden razi olsun
Svcnn Kubrakoc 33 haftyken erken dogum risknden dolayi ytyrdum evde 3 hftadr dynbildk bugun sanclrm bslms braz yats yptlr dgm olck 2800 olms bbgn kilosu
Esrase Aayyyy seninle günlerimiz aynıydı cnm Allah bir avazda kurtarsın seni inş sağ salim al kucağına bebeğini
znurKzlrs Svcnn RABBİM sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin.sancını sakin atlat bol bol nefes egzersizi yap.nefes alırken 4e kadar say nefesini tut ve verirken sakin bisekilde 6ya kadar sayıp ver nefesini birazda olsun rahatlarsın.
TugbaLafci Svcnn uzun uğraşlar sonucu bu haftaya geldiniz inşallah sağlıklı shatli doğumunu yaparsın canım Rabbim yardımcın olsun 😘😘🙏🏼🙏🏼
Svcnn GultenAtk insaalh 5 gbi dgar dyrlr ck krkyrm daha sancim fazla yok gbi serum taktilr az az agri baslyck allhm yrdm etsn
EmineeMirayy95 Svcnn canım benim Rabbim hayirlsyla saglikla kurtarsin seni inşallah. Bir avazda kucagina alırsın yavrunu inşallah. Bekliyoruz hikayeni😊