sinemayyildiz Merhabalar sevgili anne adayları :) 6haftalik hamileyim.ilk gebeliğim.bir çok yerden fikir edindim ve araştırma yaptım ancak sizlerinde fikirlerini merak ediyorum.genital bölge için ağda uygunudur? Enfeksiyon riski hariç.temiz bir yer olursa ?
Yildizim sinemayyildiz gebeliğimde sürekli yaptım hayta doğumdan iki gün önce bile yaptım bir sıkıntı olmadı şükür
minnakfasulyecim sinemayyildiz Bende gidiyorum ağdaya fakat geçen gün baya kaşıntım arttı yağdan olduğunu düşündüm çünkü göbüştede vardı biraz gebelikte çıkarmış bazen onlarıda aldı orasıda çok kaşındı. Ama en rahatı gerçekten
Dilan90 sinemayyildiz bir kuaför olarak yıllardır birçok kişiye gebelıgı boyunca ayda yaptım hiçbir sıkıntı olmadı bugüne kadar eger riskli bir gebelik değilse korkma Doğumdan birgün önce bile yaptığım çok var.bence kendı agdanı al her gittiğinde onu götür öyle anlaş yada bazı yerler kişiye özel küçük kutularda da satabiliyor öyle biryerde bulursan genital için öyle yaptır. Ama bulamasan bile temiz biryerse sıkıntı olmaz
Sevda12 Dilan90 ben her ağda yaptırmamda genital bölgem yara oluyor iki üç güne ancak düzeliyor neden oluyor sizce bu artık ağdadan korkar oldum
Nefesimmom Dilan90 yoo ama onceki gebeliklerimde 2 kayip vardi kizim dogdu oda riskliydi ama busefer tehlikeden bahsetmedi
Rainhn sinemayyildiz en temiz is yaptır 1 5ay rahat et yaptır rahat et hiçbirşey olmuyor ama ucuz olsun diyede kötü yerlere gitmeyin hiyjen önemli
Dilan90 Nefesimmom o zaman belki daha önceden sikinti oldugu icindir .yoksa agdanin bi zarari yok temiz biryerde yaptigin sürece
Gigy Hijyenik bir ortam olduğu sürece sorun olmaz ,doktora yeni sordum daha ,sadece aromalı,çok kokulu olanlardan yaptırma dedi
Selen01 sinemayyildiz 28. Haftama girdim bi kaç gün önce kendim yaptım daha ilerleyen zamanda yapabilir miyim bilmem kendim ama bakacaz 😅 bence kuaförün malzemeleri ve kendi temizse zararı olmaz.
HaticeeKckylmz sinemayyildiz ıkıncı gebelıgım basından sonuna kadar ağda yaptırdım bı sorun olmadı çok şükür sadece yaptırdığın yerın temız olmasına dıkkat et. Bnm kuaförüm bana özel ağda açıyor uzerınde ismim yazılı başkasında kullanılmıyor böyle bısey rıca edebılırsın
kbrakuru 35+1 haftalığım doğum 14 şubat bende ne zaman gitsem diye ağdaya düşünüyorum sizce hafta sonuna gitsem ağdaya 40'ıkımız çıkana kadar çıkarmı tekrar tüyler
Dilan90 Sevda12 Agdayı çok sıcak kullanıyorlardır birde tam iyileşir iyileşmez tekrar agda olunca tahrıs olan yer tekrar hasar alıyo bepantol krem sürün Agdadan sonra birde agdaya baslamadan agda yagından çok az sürün fazla degil ama yoksa agda yapışmaz birde yapan kişiye iyice üflemesini söyleyin ama tabiki donucak kadar degil ısıyı iyi ayarlaması lazım
KbrUngn Ben lazere gidiyordum bayağı bitmişti tek tüm vardı. Ama şimdi daha 6 haftalığım acayip kıllanma oldu. Ağda yaptırıp yaptırmama konusunda kararsızım