Tlaynz12 Kızlar merhaba ✋ size sorum olacaktı bu detaylı ultrason nasıl oluyor 25 haftalık hamileyim renkli ultrasona girdim tam görmek için yüzünü falan acaba o mu oluyor detaylı ultrason özele gidiyorum doktorum bilgi vermiyor ben sormadıkça bende bebişi görünce aklım da hiç bişe kalmıyor soramıyorum
Esme Tlaynz12 özel hastanede doktor nasıl bilgi vermiyor ya ? Detaylı ultrason ile renkli ultrason farklı şeyler . Bu haftalarda yaptırmanız gerekiyor detaylı ultrasonu
Aydngzmmm Tlaynz12 Normal ultrason gibi ama bebeğin iç organları, kafa boyutu, kalbi, ciğerleri ve kan akışları plesenta ve rahim ağzı boyutları v.s inceleniyo. 5. Ayın içinde olması gerek diye biliyorum ben 22 haftalıkken yaptırmıştım. Şuan 25 deyiz🤔
Ececik07 Tlaynz12 yaklaşık 30-40 dk sürüyor detaylı normal ultrason cihazı zaten ama doktor bebeğin tüm iç organlarını inceliyor.ama şu da var doktorun iyi ise zaten kendi de bakıyor ben detaylıya girdim ama boşa gitmişim her gitmeme doktorum zaten tek tek tüm organlarını inceliyor. Doktorun ayrıca perinotoloji uzmanı ise söyleme gereği duymamış olabilir.
Tlaynz12 Esme dengesizler ya bide en iyi doktor bende acaba o iyi diye bana söylemiyor mu sanıyordum hemen arıcam
Melikemsluu Benim doktorum kendi söyledi detaylı ultrason günün yaklaşıyor şu tarihler arası randevu al yaptır diye bebeğin her yerini ölçüyorlar el ayak parmaklarına tek tek bakıyorlar 3 boyutluda görüyorsun bebeğini 20 dakika filan sürmüştü benim
Tlaynz12 Ececik07 aradım sordum ordaki hemşireyi gerek duymamıştır dedi dün bi bebeğin böbreği delikmiş görmüş bişe olsa bakardı dedi ama 24nde randevum var gidecem
Mom2892 Tlaynz12 bazı doktorlar zaten baktığı içinde gerek görmüyor ama kimisi de illa detaylı yaptır diyor. ben de 25.haftada yaptırdım ama geç kalmıştım doktor belge vermedi elime 24 e kadar ölçümleri alabiliyormusuz devlette. özelde sorunu yaşamazsınız ama bu hafta yaptırın kemikler katılaşuyormuş artık o yüzden detaylı görünmemeye başlarmış