nezyy Ftmnrr 3 lt içmeye çalışıyorum çünkü su azlığı problemi yaşamıştım, birde son haftalarda enfeksiyon olasılığı artabiliyormuş çok dikkat etmek lazım dedi doktorum, çay içerseniz de içtiğiniz çayın iki katı su içmeliymişiz.
Tbusraaa Ftmnrr su içmeyi sevmeyen biri olarak ve mecbur olduğum İçin 2 tl tüketiyorum. Ama 9’dan sonra içersem sabaha kadar WC 🤭
Semafe Ftmnrr Sanırım rekor bende 🤣 30 haftalık oldum, günde minimum 3 maximum 4.5 lt içiyorum şükür çatlak falan bir sorunum yok💁🏻♀️
Sirius223 Semafe benim de öyle daha hiç bir şey kullanmadım. 31 haftalık olduk. Dilerim bundan sonrada catlamam. Bana da 4u geçme demişti doktorum herşeyin fazlası zarar demişti. Kendimi frenliyorum ama ben su içmeyi çok seviyorum.
Semafe Sirius223 bende çok seviyorum su içmeyi🙊 eşim elimden şişeyi almasa daha çok içerim amaç işte alıyor 😂
Mamashark Benim de 3-4 litreyi buluyor. 1,5 litrelik şişem var gözümün önünde sürekli başka türlü aklıma gelmezdi 🤫🤦🏼♀️
mertinannesii Sabah 10dan akşam 10 a kadr alarm kurdm saat başı bi bardk içiyrm canm 3 ltr fln olyo hrhlde normlde bnde hic su içmezdm gebe kaldgmdan beri içmeye başldm hem bebek susuz kalmasn dye hmde çatlk olşmasn die baklm inşllh catlamayz
Cerenim mertinannesii bence 1 lt şişe al kendine bardakla ölçüyü anlayamıyorum bende çünkü ama akşam 9 a kadar içi sonra bırak yoksa uykusuz kalıyosun
mertinannesii Cerenim gce gec yattgm icn skntı olmyo su bardklrı 200 ml aslında bardaga katmak zoruma gidyo her saat ddgnz gbi de yapablrm
GulinMert Ftmnrr ben zaten çok su içen biriydim. Az içtiğim zaman hemen ısrar yolu enfeksiyonu oldu hamilelikte. Bu yüzden 4 kesin içiyorum
Ftmnrr Hepinize cevaplarınız için coook cook tesekkur ederim sayenızde su içmek için daha motive oldum ve hepınızı tebrik ederim gercekten mükemmel annelerniz hepiniz ♥️😍👏🏼