Meltemtuncoz Kızlar fikir verin bugün ne pişirsem🤔 Bana kalsa bi makarna yaparım ama eşime yazık adam işten geliyo makarnamı yesin 😂😂
Gulanelis Meltemtuncoz karnıyarık nohut pilav kuru fasülye taze fasulye tavuklu patatesli bezelye kısır patates salatası fırında tavuk patates yada fırında patlıcanlı etli yemek sebzeli yada kıymalı makarna arpa şehriye corbası mercimek ve izmir köfte başka var evet ama bunlar aklıma gelenler:))
Meralll59 Meltemtuncoz etli nohut,fırında balık,pilav kuru fasulye turşu,bulgur pilavı tavuk but,yumurtalı ıspanak,zeytinyağlı dolma ,patates yemeği kıymalı+makarna 😁al sana bir sürü fikir
30ekim19 Gulanelis daha nolsun kız demek aklına gelse daha neler sayacan gelmiş hali buysa😱benim aklıma gelen makarna makarna melemen😂
asyaa15 Gınaaa geldiii artık yoruldummm bsey dense yapsam ama ne yapacan diye sorulmasa düşünmesem yok bulamıyorum😂😂😂
Ftmnrr Nefis yemek tarifleri uygulamasında bugun be pişirsem gibi bi bolum var bana cok yardımcı oluyo hergun farklı ben orada gezınerek kolaylıkla karar veriyorum bi bakın ıstersenız
Karadenizf Üniversitelerin yemek menülerine bakabilirsiniz kalorileri ile birlikte sezon sebzelerinden fikir alabilirsisiniz :))
Aliayse Valla ben soruyorum ne yemek istersin diye oda söylüyor hiç ne yemek yapsam derdine düşmüyorum 😂😂
Tugba553 Hergün işten çıkıp eşimin yanına uğruyorum ne yicez diye oda bıktı bende çünkü kokulardan dolayı yemek pişiremiyorum özellikle soğandan nefret ettim 😭
Nevink Hicbr sebzeyi yemeyen bir esim var sadece baklagilleri yiyordu o sekilde bile cok zorlaniyordum simdi onlardanda biraz bikti iyice caresz kaldim 🤦♀️
MzyynSrctn Meltemtuncoz 😂😂 bu akşam yeşil mercimek yemeği yapıcam eşim istedi özellikle. Yanında da makarna yap yeter dedi. Mercimeği sade seviyor makarna salalata menüm hazır 😁 Ben çok sık fırın yemeği yapıyorum çok sever eşim. Patatesleri elma dilim yap zeytinyağı tuz kırmızıbiber karıştır at fırına 20 dakika sonra köfteleri koy biber domates falan köftenin bi yüzü pişince çevir diğer tarfıda pişsin. Sonra salçalı su yap dök yemeğin üzerine bi 5 10 dk kaynasın. Masa gibi yemek oluyo 😁
ozgens Meltemtuncoz genelde hep firına atıyorum. Her türlü yiyor bazen tavuk patates , bazen ortaya kıyma etrafına domates . Yanına salata .pilav sulu yemek pek gitmiyor bizde