Sueda29 Adel001 kız o nasıl bişey anlatrmsn:) hay maşşalh bu arada:) bnde hep tombiş bebek hayal ederdm :)
Adel001 Sueda29 ay😂😂 ikiz canım bildiğin ikiz yani kilosu kadar suyu oluyor sıvısı oluyo😕 sanki ikiz bebeğe hamilesin ama ikiz değil sadece su ikizi bebeğin sıvısı çok anlata bildimmi😬? Annem zaten garibim 45 kilo falanmış kabanlı falan düşün artık😂😂 karnı o kadarrr büyükmüşki pencere falan silerken komşu teyzeler alltan -kız gir içeri karnın ağırlık yapıcak gelincen şimdi aşağı dermişler 😂😂
Elifboztug Sueda29 oturunca kalkamiyorum ayaktayken oturamiyorum yuvarlaniyorum bildigin top gibi oldum 😂😂
Sueda29 Adel001 bnde diom acaba bu ultrasonlarda bi hata mı var göbişim bu kdr büyük:) hiç şikayetmde yok çok şükür suyumda fazla değil normal miş suyum :) doktorada ayda gidiorum kendisi sorun görmüor ona göre randevumu verior:) ama giyeck kıyafet bulamıom ve herkes soruyo doğum ne zaman yakın diolar:)
Adel001 Gamm ay maaşaallahhh hep hayalimdi yaaa . Allah sağ sağlim kavuştursun ya yerimmmmm, kendiliğindenmi oldu canım yoksa doktor tedavisi müdahelesi falan varmı? Ben inşallah ikinci hamileliğimi öyle düşünüyorum istiyorum Allah izin verirse
Deletedmom317 Uykuclimon haha bebek değil göbekte var o zaman orda☺️ Benim okadar büyük değilde öyle tahmin ettim