DamlaNur29 Kızlar 2 gündür tıık yok gece duphalac surup içtim gazdan başka bişey yok ne yapmam lazım ? Bugün 3.gün cıkamadım lavaboya
Aysema DamlaNur29 Çok geçmiş olsun. Gün kurusu çok işe yarıyor. Gece yatmadan once bir bardak suy dort tane koyup sabah ac karnina once suyunu icin sonra meyveleri yiyin. Gun icinde de gun kurusu kuru uzum gibi meyvelerden kompostu tuketin bol bol. Gece yatmadan once kompostu suyunu icmek de bana cok fayda etmisti. Insallah sizde de ise yarar.
Prensesinannesi_ DamlaNur29 canım 2 tane kuru inciri küçük küçük doğra cezveye koy üzerine 1 su bardağına yakın su koy haşla ılıyınca suyunu iç tanelerini ye bana çok iyi geldi ben sürekli kabızlıkla uğraşıyorum sabahları aç karnına yapıyorum bunu
DamlaNur29 Aysema o dediğinizi yaptım midem bulandı suyundan ve kayısından posalı komposto yaptım ondanda tiksindim denemedik sey kalmadı
Erdas_busra Ben denemedim ama halam çok kabız olur benim o sürekli yer elması tüketiyor. Onu yediği zaman hiç kabız olmam diyor. Ben de bir ara kabızlıkla mücadele verdim şimdi geçti çok şükür bir daha olursa yer elması alıp deneyeceğim
duygusm DamlaNur29 Bol su ve kayısı kurusu. Beni en çok bunlar kurtarıyor. Ama tek sefer değil, her gün biraz biraz tüketiyorum.
Busimss DamlaNur29 ayva ye canım ben herkese öneriyorum. Bende kabız olduğumda ayva yedim inan ise yarıyor. Ayrıca bu kuru kayısılardan Tüket ama işlenmemiş olanlarından koyulardan yani.