Biraz uzun kızmayın 🙏🏻
Benim doğumum pek beklediğim gibi gelişmedi, malesef bebeğimin gelişimi 36. Haftada durdu ve doktorum izinde olduğu içinde geçici bakan doktor hemen farkedemedi. 39. Haftada geçici bakan doktorum yatış verdi kabul etmedim. Kendi doktorum gelince 39+6 da yatış verdi ve 3 günlük işkencem başladı 2 gün boyunca propess verildi ama kesinlikle açılmam olmadı. 2. Günün gecesi sancılarım 100 e çıkıyor ve 30 40 sn sürüyordu artık Allah a teslim olacaktım sanırım. Sonra sabaha karşı sancım bıçak gibi kesildi muayene yapıldı açılmam sıfır sıfır sıfır. Doktorum 13:00 sezaryen saati verdi ve spinal epidural anestezi ile sezaryene alındım 13:30 da 2585 gram doğan Elvin çiçeğimi öptüm 🌸🌸
2 gece daha hastanede kaldık 2 gün sütüm gelmedi ama sürekli emzirmeye çalıştım biraz mama verdim deli gibi su içtim biraz hoşaf içtim sarılık tehlikesi yaşadık ama sarılık olmadan sütüm güzel gelmeye başladı çok şükür atlattık 🤲🏻 şimdi çiçeğim 19 günlük yaklaşık 3 buçuk kilo oldu az önce yıkadım mışıl mışıl uyuyor 🌸 Tüm annelere hayırlı doğumlar diliyorum ve kesinlikle bebeğinize yetemeyeceğinizden korkmayın ben doğumdan sonra sütüm de hemen gelmedi diye ve eve aşırı misafir geldi çocuğum hasta olacak diye sürekli ağladım. Sütünüz onu koruyacak her istediğinde emzirin sarılın göğsünüzde yatırın müthiş bir duygu, Rabbim isteyen herkese nasip etsin 🌸