Bellazarea Korunmasız ilişkinin 4-5 gün sonrası (büyük ihtimal tutuncağı zaman) aşırı bel ağrım olmuştu. Onun haricinde tek belirtim adet gecikmesi oldu, zaten 2. günü test yaptım pozitif çıkmıştı :))
Esraguvennn Miray61 valla bende ne kasık ağrısı ne adet gecikmesi taaa 6 7 gün varken göğsümde damarlar masmavi belli oldu ordan anladım birde sanki ateşim varmış gibi ateş basması vardı ayaklarım yanıyordu nerdeyse
duygu_ozgenc Belim çok ağrımıştı bide göğüslerde acayip gerilme sızı yaşadım sızıdan sağ sola dönemiyordum ama farkında bile değildim 😂 hasta olucam sanıyodum
Mom91 Zynpmira evet yani sürekli silik çizgi vardı adetime bir hafta kala... adetimde gecikince gebelik testi yaptım sonuç şükürler olsun pozitif ti işte😇instagramda Ebru hanımı takip ettim onunda paylaşmış olduğu yararlı bilgilerden fazlasıyla yararlandım hakkını yiyemem Allah razı olsun
Zynpmira Mom91 bende takip etmek isterim Ebru hnmı ınstragmda ismi nedir? bendede şuan ovalosyon testinde silik çıkıyor iki çizgide adetime 2-3 gün var bakalım ne olucak sonuç ..
Sksdmr10 Miray61 en büyük ve ilk belırtım bel ve tek taraflı bacak ağrımdı o kadar şiddetliydı ki anlatamıyorum resmen kramp giriyor gıbı bir ağrı Ama bi saat falan geçmiyordu.