Hamile kalmadan once her ay belirti yasadim. Hamile kaldigim ay hicbi belirti yasamadim her ay bi ton test yapardm adet olcam diye beklerken olmadi hatta taa 7 haftalik olmus ogrendigimde bulantim bile olmadi

Miray61 göğüs ağrısıydı benim adetim bittikten sonra başlayan ve hiç geçmeyen çok acılı

Tansiyon dusuklugu, halsizlik,uyku :) tabii birde adet sancilari gibi kasik agrisi sivilce :)

Miray61 idrarımın koyu olduğunu farkettiğimde çok su içtim ona rağmen idrar rengi açılmamıştı öyle anladım ben

Adet sancısı çektim resmen bir de aşırı göğüs ağrısı şişmesi oldu . her bünye farklı tabi kimisi hiç belirti yaşamadan öğreniyor gebeliğini ben ise adet belirtileri yaşadm ekstra başka belirtilerim olmadı adetime bir gün kala da ögrendm :)

Çok çok teşekkür ederim Allah razı olsun evlatlarınızı Rabbim size bağışlasın amin 😘🥰

• Cndn bunu yanıtladı.
    • Cndn bunu beğendi.

Miray61 ilk belirtim şey olmuştu yattığımda diğer tarafa dönerken kasığımda müthiş bi sancı mı desem acı mı desem ne olmuştu öyle tahmin etmiştim

Miray61 aşırı aşırı bir göğüs hassasiyeti el asla vuramazdım içten ağrıyordu çok sertti ve ucu ve etrafı kararmaya başlamıştı

Miray61 kasıkta batma goguste hassasıyettı benm sadece. Normalde ıksııde olmaz adet zamanlarında bıle

Aşırı göğüs hassasiyeti ve inanılmaz halsizlik uyku

Sürekli uykum geliyordu oturduğum yerde uyuya kalıyordum bir de her şey kötü kokmaya başlamıştı 🤦🏼‍♀️ buzdolabını açamıyordum stor perde sanki kokuyordu Allahım ne günlerdi 🙄

Tek belirtim gecikmeydi benim, hic beklemiyordum

Adet ağrısı gibi ağrım oluyordu 1 hafta öncesindende geçmeyen ishalim olmuştu tabi biranda kabızlığa döndü adet dönemi geçmesiyle. Sonrasında bel ve karın ağrısı yaşadıım

Miray61 göğüs uçlarıma dokunamıyordum değicek bir yere diye aklım çıkıyordu eşime dedim ki bak gör ben hamileyim test yaptım negatif çıktı 10 gün erken sonra 4 gün kala yaptım pozitif çıktı

Miray61 aşırı uyku isteği, kafayı toplayamama, herşeyin iğrenç kokması. Yemeklerin tadını almama. Grip oldum sanmıştım. Allah gönlünüze göre versin inşallah.