Hamile kalmadan once her ay belirti yasadim. Hamile kaldigim ay hicbi belirti yasamadim her ay bi ton test yapardm adet olcam diye beklerken olmadi hatta taa 7 haftalik olmus ogrendigimde bulantim bile olmadi
Hamile anneler en büyük belirtiniz neydi
Miray61 göğüs ağrısıydı benim adetim bittikten sonra başlayan ve hiç geçmeyen çok acılı
Tansiyon dusuklugu, halsizlik,uyku :) tabii birde adet sancilari gibi kasik agrisi sivilce :)
- Düzenlendi
Adet sancısı çektim resmen bir de aşırı göğüs ağrısı şişmesi oldu . her bünye farklı tabi kimisi hiç belirti yaşamadan öğreniyor gebeliğini ben ise adet belirtileri yaşadm ekstra başka belirtilerim olmadı adetime bir gün kala da ögrendm :)
Çok çok teşekkür ederim Allah razı olsun evlatlarınızı Rabbim size bağışlasın amin 😘🥰
Miray61 aşırı aşırı bir göğüs hassasiyeti el asla vuramazdım içten ağrıyordu çok sertti ve ucu ve etrafı kararmaya başlamıştı
Aşırı göğüs hassasiyeti ve inanılmaz halsizlik uyku
Sürekli uykum geliyordu oturduğum yerde uyuya kalıyordum bir de her şey kötü kokmaya başlamıştı 🤦🏼♀️ buzdolabını açamıyordum stor perde sanki kokuyordu Allahım ne günlerdi 🙄
Tek belirtim gecikmeydi benim, hic beklemiyordum
Yüzüme sıcak basıyordu
Belirti ne gezer..
FAKAT CANIM KIZIM 6HAFTADAN SORA BANA BELIRTININ EN GUZELLERNI YASATIYOR 🤣
Adet ağrısı gibi ağrım oluyordu 1 hafta öncesindende geçmeyen ishalim olmuştu tabi biranda kabızlığa döndü adet dönemi geçmesiyle. Sonrasında bel ve karın ağrısı yaşadıım
Miray61 yemediğim seyleri canım istiyodu oyle anlamıştım
Aşırı gaz ve şişkinlik