Ayse41 Bebğim 18+4 günlük ve ben hala hissedemiyorum hareketlerini ilk hamileliğim benim gibi olan var mı sizler kaç haftalıkken hissetiniz bebeğinizi ?
NisaMomy Ayse41 18. Haftada hissetmeye başladım şu an 19+5 im ve çok hissediyorum. Ama bu kişiden kişiye değişiyormuş canım sende hissedersin en kısa zamanda😊
1erkek1kiz Ayse41 cok heyecanlı bu durum demi böleee sabırsızlıkla bekliyor insan haklısın bme ıkız oldukları halde 21 den önce hissetmedim hissettim dedıgımde ufak ufak tekmeler daha erken yanıııı
Ayse41 Evet Nisannasell evet ilk gebeliğim hissedemediğim için hem tedirgin oluyorum hemde biran önce hissetmek için bekliyorum 😟
Serihsasya Ayse41 canım daha küçük niye tedirgin oluyorsun ilk gebeliklerde anneler anlamayabiliyor gaz sancıyla bağırsak hareketleriyle karıştırabiliyorlar sağlığı yerinde olsunda üzülme ilerde karnında karete yapıcak :))
Bursaa12312 Ayse41 bence çok normal canım benim de ilk gebeliğim 21 de hissettim ilk zaten öyle çok hissedilmiyor pıt pıt şeklinde hissetmiştim
Elizvedeniz Ayse41 17 de hissetmeye başladım 21 haftalığım 20. Haftamdan beri Haraketlerini dışardan görüyoruz artık o derece vuruyor😂 ilk gebeliğim ama ben kendimi çok dinledim elim karnımda felan oyuzden erken hissettim ☺️
Dibeee Ayse41 bende 14 haftada ilkini ve simdi 15 haftalıgım ikinciyide hissediyorum zayıf hamile kalan anne adayları daha cabuk hissediyormus
Prensesinannesi_ Ayse41 21 haftalıkken hissettim ben çok normal şimdi hissetmemen boşu boşuna stres yapma canım hamileliğin keyfini çıkar
Kdzeregli 16 haftalıkken hissetmeye başladım çok hafif olarak şu an 18 haftalık olduk tekmeler baya hissettiriyor kendini bu arada erkek bebek bekliyorum belki bunun da etkisi olabilir