Melike1734 Kizlar özel anadolu hastanesinde yani şimdi ki adı medikal park çanakkale hastanesinde doğum fiyatları nasıl oluyor bilgisi olan paylaşabilirse çok sevinirim 🙏
Emirbebek Melike1734 ben de Çanakkale de oturuyorum ama özel hastaneye gitmiyorum 😀😀🤰🏻 Başka bilen vardır belki
Ceycey13 Melike1734 geçen sene Anadolu hastanesinde Cem beye gidiyordu bir arkadaşım. 3500 vermişti. Şimdi daha pahalıdır.
Kr_pinar Melike1734 2019 fiyatı sezaryen 3 buçuk normal ise 2 buçukdu şimdi medikal olduğu için yıllık zammı 250 mi yoksa 500 mü yaptılar bilmem biz de 2 hafta sonra gidince konuşucaz
Melike1734 Emirbebek Seninle daha öncede birşeyden ötürü yazismitik galiba canım🙈 devlette hangi hastaneye doktora gidiyorsun?
Melike1734 Emirbebek Buradaki devlet hastanesiyle ilgili pek bilgim doğumla alakalı yeni taşındık. Ama kendi teyzem ameliyat falan oldu kadın doğumdan çok memnundu o doktorda Özgür beydi şuan yokmuş o o yüzden bilemedim
Minikanne17 Emirbebek devlette nurcihan hanımla yosun hanımı çok önerdiler bana ama ben araştırma hastanesine gidiyorum canım
Emirbebek Melike1734 var tabi Serkan bey var bi kere gitmiştim hanği doktor varsa ona gidiyorum açıkçası devamlı gittiğim başlarda şule hanım vardı o da kalabalık oluyor 😃
Emirbebek Melike1734 bu Pazartesi Vildan hanıma randevu aldım onda varmıştı bakalım ilk gidicem memnun kalrsam sana söylerim 🤗
Melike1734 Emirbebek Evet canım bende ınstagramda buldum Hasan bey çok iyi yorumlar vardı ve pazartesi hasan beye gitmeye karar verdim 🤗
Melike1734 Byz96 Ben dün kendine instagramdan yazdım cevap verdi. Ilk üç gün hastanedeyim gelebilirsiniz muayene demiş bende o yüzden gideceğim canım