Fidan3594 İzmir’i bilmem ama belki konuyla alakasız sene 2017 Manisa Celal Bayar üniversitesinde yatıyor ablam 24 haftalık hamile. Daha sonra küvez yok sıkıntı olur diye salihli can hastanesine sevk ettiler ablamı gittik 3 gün yattı. 4. Gün akşam otururken aniden ablamın suyu geldi. Hepsi boşaldı. Hemen hemşireleri çağırdım. Hiç bir şey yapmadılar gittim doktoru çağırın dedim. Özel olduğu halde ne doktor geliyor ne başka bir şey yav arayın diyorum karnı yumruk gibi kaldı. Gelmedi ertesi gün sabah 10 da geldi gevşek gevşek daha sonra ultrasona baktılar sen zehirleneceksin az daha kalırsa seni kaybedicez dedi. Hala nefret doluyum. Daha sonra 12 gibi sezeryana aldılar ablamı. Biz bebekten geçtik ablamı bekliyoruz sağ Salim gelsin. Bebeği çıkardılar daha sonra ablamı. Allah sizi inandırsın ablamı öyle bir yarmışlar karnı boydan boya... bebeğe de ettikleri eziyet cabası. 4 günde feci şekilde can verdi. Bebeğimizi öldürdü o Allah’ın belaları. Böyle bir post görünce yine ağlamaya başladım aman diyim hele bu can hastanesi çalışanlarına asla güvenmeyin. Şuan bana karşı yazanlar olabilir. Ama biz orada ablamın başımdayken 9 aylık yeni olan bir Bebek de ölmüştü seslerini duyuyordum. Yani beni linç etmesin kimse. Gerçekten kimsenin kötülüğünü istemem biz bu acıyı yaşadık dilerim kimse yaşamaz