deletedmom2626 Kızlar devlet hastanesindeyim aç karna 1 adet gliokz içıorm dışı mor. Elmalı. Kan henüz alınmadı 1 adetmi olması lazm bu içecekten
duygusm deletedmom2626 Bana bir bardakta şeffaf bir sıvı verdiler. Aç karnına bir kez içtim, 1 saat sonra da kan alındı. Doktorum sabah hafif bir kahvaltı yapabilirsin demişti. Sanırım istenen yüklemeye göre işlem değişiyor, herkese standart değil.
Emin_e deletedmom2626 ac karnina verdiniz mi? Nornalde ac karna verip icecegi icip bir saat sonra bir daha verecek olmaniz lazim
Busrazynp deletedmom2626 evet 1 kola kutusu gibi oluyor. Ben 75 lik yaptırmıştım. İlk önce kan alıyorlar sonra onu içiyorsunuz 1 saat sonra 1 kere daha kan alıyorlar. Benim 75 lik olduğu için 1 saatten sonra 1 kan daha aldılar. Yani toplam 3 kere kan aldılar. Sağlık ocağı yapmıştı benim şeker yüklememi
deletedmom2626 Emin_e hayır hemşire bunu iç 1 saat sonra gel dedi öyle iki adet kan alıcak elime iki adet kan tüpü verildi. Peki 1 tane mi olması lazım
Emin_e deletedmom2626 yukleme miktarina gore kan bir veya iki oluyor ama kutuda ne yaziyor 50ml ise ac karna bir kez ve icecekten sonra bir kez veriyordunuz ama... belki farkli da yapilan vardir ben kafanizi karistirmayayim
Busrazynp deletedmom2626 acaba içtikten sonra kan alıp ondan 1 saat sonra mı tekrar kan alacaklar belki de bu şekildedir
deletedmom2626 Busrazynp banada iç 1 saat sonra gel dedi. Sanırım benimde 50 gram. Resim atmayıda blmıorm ☹️
Busrazynp deletedmom2626 ailenizde şeker hastalığı yoksa 50 gr istiyorlar. Benim anne tarafında olduğu için 75 lik istediler ama sizden de içmeden ve içtikten sonra almaları gerekiyor diye biliyorum 🤷♀️
Busrazynp deletedmom2626 ben o şekilde biliyorum ama belki de farklı bir yöntemleri vardır o şekilde yapıyorlardır. Kan verdiğiniz hemşirelere sorun isterseniz bilirler diye düşünüyorum