Elisaalya Yldrlasel benim iki hamileligimde de belirtim olmadi adetim gecikti sadece test yaptım cikti
duygusm Yldrlasel Benim adetim gecikene kadar hiçbir belirtim yoktu. Hatta adetim gecikince bile hamile olduğumu düşünmedim, bugün yarın olur diye test yapmayı ertelemiştim.
Busimss Yldrlasel hiç bir belirti yaşamadım ama hamile olduğumu adet gecikmemden anladım. Bugüne kadar hep belirti arardım ama illa belirti olması şart değilmiş bunu hamike kaldığımda anladım. Kendinde belirti arama o yüzden
Kupseker Adet gecikmesinden başka hiçbir belirtim olmadı, şuan 5 aylık hamileyim hala aynı şekilde tek belirtim adet olmamam🤩😂😂
Kivimm Bnim de akşam yemeğinden somra bi ağırlık çöküyodu üzerime ama çok abartı değildi başka bi belirti olmadı hiç 15+5im
K1996 Yldrlasel bndede belirtim yoktu hiç hatta adet oldum diyodum ama 1 gün sürüp 1 hafta daha olmuyodu öyle ara ara adet oluyodum sonra test yaptm ama ben hamile olmak istiyodum sürekli test yapıyodum üst üste ama negatif cıkardı
Bayaz1995 Yldrlasel çok fazla iştah gelmişti yiyodum yiyodum herkes hamilesin kesin diyordu test aldim ve cift cizgi ben şok🤷🤦
Esen80 Yldrlasel genelde belirti olmuyor galiba. Bende adet belirtileri vardı. Adet sancısı gibi sancım oluyordu sınırlı ve gergindim kesin adet olacam dedim sonra gecikince test yaptım. Bı tanıdık da şey demişti adet belirtileri var bende dedim yerini temizliyordur falan demişti bilemiyorum artık
Merve2012 Yldrlasel iki kimyasal yaşadım ve adetime 10 gün kala hep hissettim 1 hafta kalada test yapıp öğrendim. Bu ay klomen+çatlatma iğnesi tedavisi gördüm 13 gün var adetime hiç bir his belirti yok. Sadece uyanınca midem kazınıyor ve bulanıyor hafif pek olmaz normalde. İnşallah bu ay bekleyen herkes hamile olur 🥰