dududerya 12 haftalık hamileyim ve haftada bir kesin kahverengi lekelenmem oluyor doktor hiç bi sıkıntı yok diyor zaten 3 hafta da bir kontrole gidiyoruz ama gerçekten daha şimdiden çöktüm çok zor her an korkmak.
30ekim19 dududerya benimde oluyordu 11 de bitti progestana başladım sen kullanıyor musun vede kanama alanın var mı?
Nisanhikaye dududerya içini ferah tut bebek yerini yapıyor ben 17 haftadayım arada benim de olur düşün hiç sıkma kendini
tuba-ozdogan dududerya vanım senın kekelenmeymıs ben kırmızı kan sarıl sarıl aktıgını bılırım 1 gun durup bı gun ıgne atındım hep 12.haftadan 26. haftama kadar kı yok bole bı ıgne arası suan 31. haftamdayım iğne motlukları hala gecmedı cok zor bunlarla yasamak ama dua et sabret allahın ıznıyle nasıbınde varsa bı bebe kucagına gelır elbet sureklı dusunup piskolojini etkıleme nrler var die dusun brn hep ole yapıp sukrettım
Burcuyildiz Bende 12 haftalığım, aynen devam lekelenme lere, artık moralimi bozmuyorum, alıştım sanırım
dududerya Nisanhikaye hadi ya gerçekten mi kahverengi böyle kırmızı değil peçeteye sildikten sonra devamı gelmiyor seninki de öyle mi açık açık yazdım ama kusura bakma merak 🙈
30ekim19 dududerya evet geceleri yatmadan bi tane kullanıyorum kanama alanı vardı azalmış onu kullanınca
Nisanhikaye dududerya öyle tabi canım kanama görmedikçe hiç telaş etme Allah’ın izniyle bugünlerini gülerek hatırlarsın ☺️