Mihri23 Merhaba hanımlar. Saat 4.30 da WC ye kalktım her zaman ki geceler gibi ama bu sefer geçmek bilmeyen tatlı bir adet sancısı var acaba doğum sancımısıdır ya başlangıç olabilir mi 🤣🙊 38+2 yim 🙏
Sznarslan Mihri23 doğum baslangıcı olabilir tabii.artık zamanı da .gelip gidiyir mu yoksa devamlı hafiften bir sancı mı.
Goncaemrah Mihri23 canım illa nişan veya suyun gelecek diye bir şey yok. Doğum sancın başlamış olabilir. Geçmediyse doktora git bence.
KbrCry Mihri23 Benimde dünden beri hafif hafif vurup gecen bir agrim var dün nişanda geldi bi kac gun once muayenede 2cm aciklikta gozuktu ama hala gelmeye niyeti yok her gun dogurucam diye uyuyup uyaniyorum hala ayni😑
Sznarslan Mihri23 heeee haber veriyor sana işte.elim kulağımda hazır ol.gelebilirim diye.allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Erdemli5308 Bnimde 2 3 cm aciklik var demisti gelen giden yok sadece dun gece kndimi cok huzursuz hissettim ve ayaklarima vuruyordu kasiklarimdaki agrisuan uzaniyrm mesela kasiklarima tatli bir agri giriyor piskolojikmi diye düşünüyorum 😃