Kızlar öncelikle hamileliğim çok rahat geçti benim anneme çekmişim bu konuda anneminde hamilelikleri hep rahat geçermiş bulantı yaşamazmış bende çok rahattım neyse lafı fazla uzatmiyim 37+4 doktor kontrolüne gelmiştim 1 cm açılma ve nst de sancılar vardı ben hissetmiyordum tabi doktorum erken gelebilir dedi bekle bekle tık yok 🤣 38 de doktorum suyunun sınırda olduğunu söyledi tabi özele gittigim için dedim bu kesin beni sezeryana alacak 🤣 39.haftamda yani dün tekrar geldim kontrole doktor seni bu şekilde gönderemem yatısını yapalım dedi suni sancılı normal dogum olacak hemde 😱 Içimden seda diyorum nanayı yedin normal istiyordun al sana normal 😂 Yatış islemlerini yaptırdık odamıza aldılar bizi nst ye girdim alttan tekrar muayene yaptılar pilates topu verdiler suni sancıyı öğlen 11 de başlattılar ama ben 2 saat bişey hissetmedim yani 1 e kadar açıklığım 3 cm olmuştu sıcak duşa girdim pilates topunun üzerinde zıpladım sıcak duş kesinlikle çok iyi geliyor saat oldu 3 bende sancılar var ama dayanabiliyorum zor geçmiyor açıklık 4 buçuk cm bundan sonra herşey çok hızlı ilerledi suni sancının dozunu arttırdılar saat 4 ben artık ölüp bitiyorum eşim yanımda halimi görüyor üzülüyor filan masaj yapiyim diyor ama sadece 1 saat çektim bu sancıyı diğerlerine dayanabiliyordum saat oldu 5 açıklık 9 cm beni aldılar doğumhaneye ıkın dediler deneme filan yaptık 5 ıkınmada kızım kucağımdaydı 3100 gram 48 cm minnacık 😍😂 Tabi dikiş sayımı henüz öğrenmedim plasenta bi türlü gelmek bilmedi acı çekmiyim diye anestezi verdiler verisini hatırlatıyorum yani diyeceğim o ki ben bile normal yapmışsam birde suni sancılı herkes normal yapar 😁🤗 Bu arada Kaynarca Özel yüzyıl hastanesinde doğum yaptım doktorum Hale kayıran çok güler yüzlü bi doktor bu civarlarda oturanlara tavsiye ederim 😁Bu arada ebelerdende memnun kaldım hepsi çok iyi davrandılar🤗