Tbakc Kızlar 34 haftayız sanki ishal olmuşum gibi karnıma ishal sancısı vuruyo lavaboya gidiyorum hic bise yok acaba nedir bu tecrübem yok bilmiyorum uyuyamıyorum bu saat oldu
zelis63 Tbakc kuzum bende 30 haftalığım benmde bugün öğlen kasılma ve ağrı oluyordu sonradan gecti iyi oldu bir bilgim yok inan çok ağrın oluyosa git bir görün için rahat etsin 🙏
bskulku Tbakc bebiş sıkıştırıyor olabilir canısı. Son haftalarda oluyor diyorlardı. Ben daha 25 haftalığım bebiş aşşağıdan idrar keseme vuruyor. Sürekli tuvaletim varmış gibi hissediyorum. Tabi senin yine çok ağrın falan olursa ihmal etme git doktora yada muayene gününde kendi doktoruna soyle
Yadi32 Benim birinci doğumum da aynı ishal sancısı vardı ishal de olmuştum bir gündüz ve bir gece çektim o ağrıyı artık sabah 5 gibi hem ağrı hem diğeri geçmeyince ağrı da iyice artınca hastaneye gittim doğum başlamıştı 6cm açıklığım vardı
Ilknrshnn O agri bende de vardi canm 36 haftaligiz bizde bire rahimde aci zonklama var boyle nst de sanci cikti acaba dogum mu başlıyor ki