Ea7972 Kizlar dun dogum yaptim pazartesi gunu sezaryan olcaktim dun gece birden suyum geldi ve dogum yaptim sütum gelmiyor ne yapmaliyim
Serihsasya Ea7972 canım hayırlı uğurlu olsun sağlıkla büyüt sürekli göğsünü ver bebeğe bol su tüket bir de kuru incir ve dereotu süt yapıyor diyorlar dene istersen
Simgeeee Ea7972 gözn aydın canım allah analı babalı büyütsün 🙏sıcak suyla yıkayabilirsin sık sık gögüslerini, rezene cayı içebilirsin, dere otu semiz otu, kuru sopan ve bulgur pilavı iyi gelirmiş. Bide boza ile yarar diye duymuştum canım.
merviska_lina Ea7972 arpa suyu ( gerçek bulup kaynatırsan daha iyi olur satılanlar şekerli kilo aldırabilecek) ısırgan otu çayı ve rezene bol su içmek ve uyku dinlenmek yani stres yapma gelmeyebilir bir hafta sonra bir ay sonra da gelebilir stres üzüntü hiç yapma
Ada_cn Ea7972 normal Doğum yaptıysan eğer her gün duşa gir sıcak suyu göğüslerine tut,bol bol emzir çocuğunu ve e-bebekte humananın emziren anneler için çayı var ondan al alabilirsen bende 1 ay önce Doğum yaptım 2.günü sütüm hemen arttı o çay gerçekten sütü getiriyor kullananlardan duymuştum bende hastaneden taburcu olurken hemen ondan aldım ve yararını gördüm hem gaz içinde iyi geliyor ☺️
Bottesini Hayırlı olsun 🌸💕stres yapma gelir yavaştan memeye tuttur bol bol hep temas etsin.marul,su ve dereotu yemeye çalış.aç kalırsa biraz mama takviyesi yaparlar hepten gelirse süte devam edersiniz.
canimoglum53 Bende 23 gun once yaptim canum. Bende rezene cayi muthis sut yapti. Hherkeste syni seyler ise yaramiyor ama deneyebilirsin. Ve tabi ki su
canimoglum53 Hlal benimde gogus uclarim fenaydi. Memelyn diye bir urun kullaniyorum. Balmumundan yapilmis gogus kalkanim eczaneden aldim doktorum onerince. Yara bere hicbisey kalmadi cok sukur cok rahatladim canim bir arastir sende istersen. Benim sutte rezene cayiyla geligo vallahi cok isime yaradi :)
Hlal canimoglum53 tamam canm saol yeterki geçsin yaa dünden beri agliyo yavrum emziremiyom bugün alicam onu