minnakfasulyecim Ceylizm 7 haftadan sonra 1 hafta falan yemişimdir aşırı canım çekmişti. Sonra bi anda soğudum ama çok şükür bi sıkıntı olmadı 14 Haftalığım yemiyorum artık gerçi.
Ceylizm Canım çekti sabah kahvaltıda yedim iki gündür. Akşam bir şeyler okurken denk geldim. Yarın doktora gideceğim of ya çok korkuyorum
Eslemcsr Ceylizm az yediysen birşey olmaz bende geçen hafta yedim dr sordum birşey olurmu diye az yemissen birşey olmaz bide bebek büyük artik ilk 3 ayda yemeyin öyle şeyler demişti hemşire
Ceylizm RuzgarsMommy yok zehirlemiyormuş bakteri varmış içinde bebeğin ölmesine sebep oluyormuş Allahım göstermesin
Rwyayagmur Normalde yenmiyormu gecen haftalarda bende yemiştim 3.gebeliğim ilk kez duydum korku girdi simdi içime🙄
Marinedeniz Ceylizm gecenlerde 4 peynirli pizza yemistim ben de icinde cok hafif kuflu oeynirde vardi ayirdim cogunu ama bi kismini yemis olablirim ben de :/ birsey olurmu ki yaa
Suna_01 Kizlar kendinizi bukadar korkutmayin zamaninda nnelerimizde bizlere hamileyken illa yemiştir bizde bi sıkıntı yoksa 😅😅bebegimizde de olmaz inşallah herşeyin ucundan azar azar tabikide yiyebilirz abartmadigimiz surece 😊
Marinedeniz Ceylizm tesekkur ederim icimi rahatlattiniz cok az vardi aslnda ama yinede insan tedirgin oluyor