sugarbabe Kızlar geç döllenmeyle hamile kalanlar deneyimlerinizi yazar mısınız🙏🏽 Kaç gün sonra öğrendiniz,kanda negatif çıkıp ,sonradan pozitifi görüp mucize yaşayan var mı ?
nursan1 sugarbabe benim adetim 1 hafta geçti ben test yaptım pozitifi hemen gördüm yani daha diğer çıkması gereken çizgi çıkmadan gebelik çizgisi çıktı. Fazlasıyla bel ağrım vardı çokk kötüydüm bi gün sonra hastaneye gittim kesin test bozuktur diye hatta sonraki sabah test yaptım tekrardan oda aynı şekil hemen çıktı. Doktor keseyi göremiyorum geç döllenmedir muhtemelen diyip gönderdi. Hatta belim çok ağrıyor diye serumda taktı progestanda yazdı onuda kullandım bir hafta sonra hastaneye gittim bel ağrım falan hafif devam ediyordu. Doktor sadece keseyi gördü düşünün yani. Eve geldim ağlıyordum korkuyordum kesin dış gebeliktir diye. Kan tahlili yapmakta hiiiç aklıma gelmedi. Bu kontrolden tam 10 gün sonra da hastaneye gittiğimde bebeğimin kalp atışını duydum bebeğimi gördüm😊Hep iki hafta geriden geldi daha sonra 20 li haftalarda o ara kaybolmaya başladı şu an hala var mı hiç bilmiyorum ama 36+3 haftalığım🥰
Meruss sugarbabe benimde geç döllenme oldu aralık 11-22 adettim 28-30-1-2 sinde yumurtlama ve çatlama oldu yerleşme kanamasını adet sandım ama adetim 3. Gunu yoğun olması gerekirken tam tersi durdu bende test yaptım yerleşme kanamasımış meğersem o gun beta 131 di şuan yavaş yavaş buyuyor bugun zorda olsa vajinal muhane ile keseyi gördüm normalde 5+3 olmamız lazımdı adete göre fakat geç döllenmeden dolayı daha 1 aylık bile anca olcak dedi doktor.
sugarbabe Ehnr benimde 9 gün falan oldu.42. Günüm adet olmadım hala.5 gün önce kanda 1.20 çıktı.sancımda var ama regl olmadım hala.
Esrntltrn Benim 5 gün geç döllenme dedi doktorum zaten eşim askerdeydi tam tarih oluyo yani. Bu sıradan testlerden degil de erken testlerden almıstım (ruhsal halimden ve kokulara karsı asırı rahatsızlık duydugum icin tahmin ediyodum hamileligimi adet günüm gelmemişti) pozitif çıktı su an 34+3teyiz 🎈
Minigimgeliyor Benim iki hamileliğim de geç döllenme oldu. İkisi de yaklaşık 1 hafta. Adetim 1 hafta belki de daha fazla geçmesine rağmen birinde 350 birinde 176 çıkmışı beta hcg. Sanki hani 1-2 gün geçmiş gibi.
Ozlm1240 sugarbabe aynen canım benimde adetten önce 0,22 adet olmadım halen 12 gün geçti Bi hafta önce 2,2 çıktı bilmiyorum ilk kez böyle adet gecikmesi yaşıyorum inşallah vardır
sugarbabe nursan1 maşşallah cnam yaa..Rabbim sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin.5 gün gecikince gittim bende doktora.kese falan görmedi.kanda 1.20 çıktı.bugün 10. Gün gecikeli.bi daha da test yapmadım.inşallah benimde geç döllenmedir🙏🏽
sugarbabe Ozlm1240 inşallah vardır kuzum ya...5 gün gecikince 1.20 çıktı bende.daha da ne idrar ne kan testi yaptım.ama hem sancım hem bel ağrım oluyor.bu ay da hiç takmadım kafama attım kafamdan.acaba oldu mu bilmiyorum ☹️
Ozlm1240 sugarbabe inşallah vardır canım benim bende beklıyorum inşallah olur hayırlı olan neyse o olsun hepimiz için 🤲🏻