Ayse_okyel Dilan90 ilk hamileliğimde benimde öyle oldu gibi . Ama biz ikimizde korunduğumuz düşünüyorduk şok olduk . Şimdide istiyoruz ama yok
Ayse_okyel Tugce1803 kullandım birtanem bu yazıyı yazana kadar yapmadığım koca kadı ilacı kalmadı 😂 kim ne dese internetten baktım doktoruma sordum doğal olan herşeye izin verdi oda ama yok işte .
Ayse_okyel Prensesim2018 öncesi yaptık ya açıkçası zaten bitirlik aralığımız çok kısa hemen hemen gün aşırı oluyor . Ki bu eşimin benim talebim üzerine çocukla ilgili değil . Yıllardır böyle
Ayse_okyel Damla123- hah istediğim yorum bu benim . Bende görümcemden duydum be bana gün aşırı yapın ama yumurtlama döneminde bölük vermeyin demişti .
Ayse_okyel Belinay_AliEge dediklerini tek yek yapıyorum uvulasyon dönemini takip sadece takvim kullanmıyorum . Vücut sıcaklığı dahil tüm yöntemler ile takipteyim . Ama bilemedim ki
Ayse_okyel Fatmaerturrk açıkçası bu ay bende öyle yapacağım gibi 7 gün görünüyor bu aralık ben ilk günü üçüncü günü boş bıraktım ardından gelen 2 gün dolu bu günde yarında olur birde böyle yapalım bakalım sonra gün aşırı devam eder zaten .
Ayse_okyel Ysmngkhnn doktoruma hemen soracağım bunu pazartesi adet döneminde mi yoksa bitiminde mi başlıyorsun . Ona göre randevu alırım . Sağol teşekkür ederim 🙏
Ysmngkhnn Ayse_okyel rica ederim ne demek doktora adetimin 5. Günü gitmiştim ama adet sonrası kullandım dediğim gibi ilk paket bitmeden hamile kaldım 30 günlük toz bi saşe 90 tl civarında doktoruna mutlaka danış.
MelikeAkin Ayse_okyel canim hic onu kullanma pepap diye uygulama var seni o yonlendiryo hangi gunler bielikte olman gerektigini ve hangi gun yuksek olcagini tutabilicegini soyluyor ona bakabilirsim ben o sklde kaldim
Ayse_okyel Ynmb rabbim tez zamanda kavuştursun sizi . İnşallah bizlere de nasip olur . Anlıyorsunuzdur telaşımı geçen yıl bir hamileliğim sonlandı annemi kaybettim derken toparlanmaya çalışırken zaman yine geçti . Olacak inşallah .
MelikeAkin Ayse_okyel onu hem regl donemi hem hamilelik icin kullanabilirsin cok rahat nir sekilde takildigin bisey olursa banada sorabilirsin
Ebaki Kızlar konuyla alakası yok ama merak ediyorum var mı sıkıntı diye prolaktin hormonum 39.50 lh. 6.76 Fsh. 7.70 Tsh. 2.830 estradiol 15
Gunay_18 Ayse_okyel kafanı iyice boşalt canım illaki çocuk olucak diye yapma Bi termal hamamlara gidin vucudun iyice gevşesin yumuşasın otelleride oluyor bir iki gece konaklayın birlikte olun oda iyi geliyor. denenmiştir😅
Ayse_okyel Gunay_18 bir sene de çıkılan tatil sayısı 4 canım ama doğa ama deniz güneş yine yapacağız bir plan adamın nefesini kestim valla 😂