Aysngnsylu Nalanburak 36 haftalık hamileyim dün ombre yaptırdım doktorum izin verdi çünkü bidaha çıkma şansım yok şehrin dışında oturuyoruz bebek doğuncada onu biyere bırakıp gidemezdim
Yenianne65 Nalanburak ben doktora sordum hamilelikte saç boyatmakta alakalı bi araştırma olup olmadığını bilmiyorum bence boyatma risk alma kimyasal sonuçta dedi
Kbraynss Nalanburak nekadar batıl inanç bilmiyorum ama bebeğin ileride saç dökülmesine yol açıyormuş boyayan bir hamile bayan için seninde beneyininde bende istiyorum ama boyamıyorum doğumdan sonra düşünüyorum ☺️
Nalanburak Ben cok kotu bi doktora denk geldim soru bile sorulmuyo sorsanda cvp vermiyo doktor arastiriyorum bi yandan cogu insan sac kesmek bile zararli diyo kafam cok karisti
Mervedicle Nalanburak alakası varmıdır benimde pek bi bilgim yok ilk gebeliğimde annem çok kızmıştı saçımı kestim diye bebeğin ömrü kısalır demişti ne alaka batıl inanç diyip geçiştirmiştim sonrasında düşüğe bağlı kürtaj oldum ondanmıdır bilemiyorum 🤷🏻♀️
Esraaydn21 Mervedicle yok ya ben o postı actım lınc ettıler yok allaha sırk kosuyorusn yok bılmemne :)
Tlaynz12 Nalanburak ben de boyadım valla 15 16 haftalıkta ama ondan sonra hiç boyamadım şuan 6. Aydayım boyamama nedenimde saçım kahve sarı yapacam 😂😂
Faray Nalanburak Boyattım, çeşitli kaynaklardan araştırdım ve bu kararı aldım. Bu konu hakkında yazılmış kitap ve makaleler var, içinize sinmiyorsa bir göz atmanızı tavsiye ederim.