Milena92 Kızlaaar ben kiraz karpuz aşeriyorum bu aralar sizde de bu tarz yaz meyveleri aşerenler varmı yada istanbulda nereden temin edebilirim bilen varsa yardım etsin lütfen rüyalarıma giriyor 😋
Nalanburak Milena92 vala geceleri insanin aklincan cikmiyo bi yesil erik olsaydi yada kipkirmizi sulu sulu bal gibi karpuz
Pureloveee aysglckr ya benim erik deyince böyle içim değişik olmuyo canım öyle cok da istemiyo ama hani olsa yerim ama olmasa hiç sorun değil fakat hamileliğin başından itibaren 3 kez rüyamda erik gördüm aşermek bu mu acaba 😄
Selinnnce aysglckr @gfazlioglu hmyrmom bende hamileyken erik asermistim. Taa ankaradan bir manavdan siparis etmistik instagramdan. Baktimda ssayfayi bulamadim. Ama siz googlea erik satan yerler yazinca baska yerler cikar. Erikcim.cok vs gibi. Bide ben marketten erik tursusu almistim. Oylede bi nebze istegimi bastirmistim
yonca90 Aozge daha geçen gün Göztepe soyak migros ta gördüm. Hala bulamadıysanız ve istanbul’daysanız bir bakın isterseniz
Aozge Fatma60_ evet şimdi baktım gözlerim açıldı 🍒🍒🍒😂😂😂 hemen sipariş verecegım. 🥰🥰🥰 Çok teşekkür ederim.
Demetdemircioglu Kompostosuyla da idare edebilirsiniz sorun konu komsuya🤣 erik ve kiraz icin diyorum karpuz istegimi karpuzlu sodayla falan bastiriyorum eriğe cozumum yok😂
KubraKocak Milena92 canım nerde oturuyorsun ben Başaksehir de oturuyorum burda var buldum ben ve yedim 🥰
Milena92 KubraKocak eyüp civarında oturuyorum geçende üzüm çekti canım deli gibi buldum ama yaz üzümü gibi değil demir gibi geldi tadı yiyemedim hevesi içimde kaldı 😞
Misssimsek Bende isteye isteye avakado istedim canım kocam sağolsun bilememis tam 2 kilo almış 🙈🙈🙈 ne yapicam şimdi bu kadar avakadoyla 😂
Bsecill Misssimsek 😂 ayy çok güldüm ya bu adamlar bişey isteyince niye abartıyor anlamadım ki artık sabah akşam ye canım hem faydalı bişey
Milena92 Misssimsek eyvah 🤭 püre yaparsın kek yaparsın makarna salata sos yaparsın artık çabukda bozuluyor avokado 😬