NeslihanAyanolu Herkese merhaba hamililiğiminde ilk haftasından itibaren burnum tıkalı,ilaç kullanamıyorum gece gündüz tıkalı uyuyamıyorum,başına gelen var mı uyguladığınız bir çözüm var mı ?
Handeaslan616139 NeslihanAyanolu odanın kapısı açık olsun canım kalorifer yakıyorsan ondan dolayı olabilr
FadimeUysal NeslihanAyanolu bende de var malesf burun tıkanıklığı boğaz ağız kuruluğu geceleri uyuyamıyorum😒özellikle ağız kuruluğu çok kötü halbuki çokda su içiyorum tuzlu su iyi geliyo diye bende duymuştum burun için bende bi kez denedim genzime kaçıverdi😬
elvann NeslihanAyanolu daha gecen hafta başıma geldi eczaneden serum fizyolojik al günde 3 kez uygula 2 günde geçiyor merak etme
Tutku NeslihanAyanolu serum fizyolojik, tuzlu su veya okyanus suyu kullanabilirsin 😊 hormonlarımızdan dolayı burun tıkanıklığı normaldir
gizemmm Benim ilk dönem çok oluyordu çok rahatsız oluyordum Sürekli abdest alır gibi burnumu yıkıyordum özellikle yatmadan önce mutlaka burnuma su çekip burnumu ıslatıyordum Şu an 3. Trimesterdayım böyle bi sorun yok Allah’a şükür başta oluyordu ama Bi de tuzlu su ile burnumu yıkıyordum o da iyi geliyordu
NeslihanAyanolu Bende sürekli burnumu yıkıyorum ama geçici bir süre rahatlatıyor,9 haftalığım umarım geçer 🙏
Gulsum94 Benimde aynı şekilde zaten programdada kan artışından dolayı burun tıkanıklığı yaşayabileceğimizi hatta burun kanaması bile olabileceğini yazıyor
humaninannesi61 Başından beri var. Yarı nefes almaya alıştım gibi😑 Özellikle geceleri zorluyor. Sürekli temizlemeye çalışıyorum👍🏻