Fatmazarif Ozlemdmn hamile degilken 69 kiloydum hamileliği 3 ayında zayıfladım 65 düştüm oda hiç yemek yiyemiyorum en son dün tartıldım eski 69 kiloma geri döndüm hep 67 68 arası oynuyordu şimdi sabit 69 kiloyum
nehiroooo 19+3 hayırlısıyla kızım olcak😍19+3 45 kiloyla hamile kaldım sonra 42 ye düştüm şimdi yine 45 almadım hiç😂😂
aytii Heyv ben normal halimden 6 7 kilo fazlamla hamile kaldım biraz ondan ötürü yediklerimi kısmasam da çok kilo almamak için yürüyüşü falan arttırdım. Ama çok hızlı kilo alıp veririm doğum kilolarını nasıl veririm diye çok düşünmüyorum sadece aldığım kilolar bebeğimi de olumsuz etkiler diye korkuyorum. Doktorum da geçen hafta of gene kilo almışım dediğimde alman gerekenin altındasın yine de falan dedi o da beni rahatlattı. Her geçen gün iştah da artıyor. Kızım sağlıklı olsun, ben sağlıklı olayım da gerçekten 3 5 kilo alınır da verilir de.
Gul-08 Melekirem6380 ben neredeyse hergün yiyorum, canım çok istiyor ama hiç zararı olur mu diye düşünmemiştim🙁
Gul-08 17+4 3 kilo aldım, ama kiloyu dert etmiyorum oğlumda 14 kilo almıştım emzirirken öyle çabuk gidiyor ki kilolar bebeğim 4 aylıkken aynı kiloma geri düşmüştüm.Şimdi de kızım olacak inşallah, çok heyecanlıyım☺️
Ygmroglcn Heyv 19+5 78kg le hamiş kalıp 75 kgle yola devam eden bir gebeyim kızımız geliyor hayırlısıylaa
june_mom 19+2 erkek bebiş 4,5 kilo almışım hiç iştahım olmamasına rağmen kilo cok rahat alınıyor.İlerki aylarda iştahım açılınca kaç kg ile doğum yapıcam cok merak ediyorum :)
Duyguslabebegi Heyv ay inşallah ya ama toplam bi 10-12 kg almak normal değil mi ben 4ünü erkenden almışım işte 😂 sen kaç haftalıksın kaç kg aldın☺️