Tugbakarciga Heyv 18+1 iz hala hamile kaldığım kiloya bile gelemedim. Kızım oluyor. Bugun kontrolümüz vardı renkli ultrasonda bize gülücük attı meleğim 🥰
morcilek 17+4 🙋♀️ Geçen hafta doktor kontrolümüz vardı henüz kilo almamıştım 🙈 birdahaki kontrolde ne olur bilmem 😂 Erkek 💙
Flz-kuku 15+3 1 kilo aldım sadece nasip olura pazartesi cinsiyetini öğreneceğim çok heyecan verici ❤️
Melekirem6380 Flz-kuku bende 1 kilo aldim ayniyiz bende bu ay sonu gidicem ins merak edyrum cinsiyeti🥰
Melekirem6380 Kizlar bisey daha sormak istiyorum limon yemek eski ya ondan bebege zarar verirmi bilgi alayim sizlerden🤔
Gul-08 Melekirem6380 ben neredeyse hergün yiyorum, canım çok istiyor ama hiç zararı olur mu diye düşünmemiştim🙁
Flz-kuku Melekirem6380 Tahmini Söylemek istedi doktorumuz ama ben istemedim tam net öğrenelim diye İnşallah Hayırlısı Olur Sonra sağlıklı tüm bebiş kuzularımız sağ salim doğsunlar ❤️🥰
Melekirem6380 Mrcmk77 canim cok istyr surekli yiyesim geliyo iste ve ikinci gebeligim oncekinde hic boyle yemedim
Ay-se-tufnk 19+4 cinsiyetimiz kiz 😊 ben 68 le hamileydim kusmaktn mide bulantisindan 60 kiloya indm bugun 63 olmusum yaninalmadim desem yeridir😊