ramazantugce Kızlar hasta bezini nerden ve kaça aldiniz icinde kac tane vardi 36 haftaligim yarin alcam ama hangi marka iyidir hiç bilmiyorum bilenler yazabyazabilirmi??
Zeynephanimm ramazantugce e bebekten 35 tl ye almıştım iki paket içinde 10 ar adet vardı yeter de artar bile
Oyku10- ramazantugce bende 37 haftalığım depend aldım 2 paket bi paketin içinde 9 tane vardı orta boy alırsan 10 tane olması lazım
Guldenece_2525 ramazantugce ben migrostan almıştım migros karta 36 tl den 26 ya düşmüştü..ayrıca şok markete de 40 lı sleepy (gece) ped 16 tl idi onu da aldım dependten sonra onu kullanıcam.
Busraae ramazantugce şokta indirime girmişti depend 10lu almıstım 1 paket yetmezse şok heryerde var sonradan alırım diye düşündüm
ramazantugce Sebahatt onada kart istiyorlar migros kart oda bende yok 😊25 tl alisverislerdealisverislerde indirimli oliyormus
ramazantugce Gulbebek benim yengem hiç almamis oda sezeryan oldu bir sene önce hiç gerek duymadim dedi
Selinnnce Ozgee11 valla ben hem hastanede hem evde kullandim. Hatta 15 gun evde kullandim kanamam coktu
ramazantugce Busraae ay Allah razı olsun ya valla sokta olduğunu bilmiyordum kilotlumu acaba birde kaça aldiniz?
Medineygn Oyku10- ya bedenini nasıl sectin büyük olan ne kadar büyük ki ben nasıl secicem bilmiyorum çok iri değilim ama doğumdan sonra göbek gidicek mi gitmiycek mi bilmiyorum
ramazantugce Oyku10- bende bu akşam baktimda marka sini begemmedim birde cirt cirtliydi kilotlu olsa alacaktimda yarin şoka bakcam 😊