DamlaNur29 Nurgulll_ muayane ücreti ne kadar benim 2 3 akrabam orda doğum yaptılar memnun kaldılar ama doktorları hep farklıydı tabi
Nurgulll_ DamlaNur29 bende tavsiye üzerine gittim bizim anlaşmamız olduğu için farklı ödüyorum normal 125 oldu sanırım
DamlaNur29 41esra canım hastane için cok iyi duyumlar almadım odalarda tuvalet bile yokmus doktor ne kdr önemliyse hastanede önemli sonuçta
41esra DamlaNur29 ya evet o konuda ben de pek iyi şeyler duymadım maalesef🤷🏻♀️ Şu an 8+5 haftalığız burası evime yakın doktorumda iyi diye devam ediyorum ama doğumu bende yüzyıl da yapmayı düşünüyorum inşallah bakalım
DamlaNur29 Pnarrr kuzenimin eşide seher çınara gidiyor memnunmuş bi akrabamda akın beye gidiyor oda cok memnun bakalım bende ikisinden birini düşünüyorm gerçi zam gelmiş fiyatlara ama olsun
DamlaNur29 41esra bugün bi kadın la konustum oda orda doğum yapmıs hiç memnun kalmamıs herkes aynı tuvaleti kullanmıs ayrı tuvaleti yokmus bide bütün organlarımı aldılar dedi doğumdan sonra tabi ne kdr doğru bilemem
41esra Fatma60_ @DamlaNur29 ya evet bende duydum aynı şeyleri hatta fazlasını bende şu an evime yalım bide doktordan memnunum diye gidiyorum doğumu başka yere düşünüyorum inşallah
Pnarrr DamlaNur29 evet akın beyden memnun olanları duydum ama randevu almak sıkıntı çok yoğun bir doktor 😊 seher hanım çok iyi bir doktor Güler yüzlü sıcak kanlı herseyi ince detayına kadar inceleyip bilgi veriyor bende arkadaşımın tavsiyesi üzerine gittim 20 haftalığım Allah nasip ederse doğuma da seher hanımı düşünüyorum ❤️❤️❤️
SenAdemtopal Bende yüzyılda akın beye gidiyorum gayet memnunum ondan ama şimdiki aklım olsa seher hanıma giderdim 30+2 olduk bu saatten sonra değiştirmekte istemiyorum🙃ocak ayından önce muayene 125 ti sonrasında 140 küsür falan oldu sanırım
SenAdemtopal DamlaNur29 1. Si Bayan olduğu için 2. Si daha ilgili ve sakin bi insanmış doğum esnasında ve çocuk doğunca dualarla karşılıyormuş😇
DamlaNur29 Pnarrr benim iki tanıdığım var ikisinede giden cok kararsız kaldım daha yeniyim ama doktor değişmek istemiyorum sürekli bi kere gidip ona devam etmek istiyorum
Pnarrr DamlaNur29 siz bilirsiniz canım bende değişim yapmadım şu zamana kadar memnum kaldım çok şükür 🤲