Lamelif Bu ilk bebeğimiz ve doğumumuz sezeryan olucak tüp bebek olduğu için doktorum sezeryan olsun dedi ve plesanta previamızda vardı ama düzeldi çok şükür 🙏🏻 Allah nasip ederse en az 3 çocuk düşünüyoruz sezeryanla en fazla kaç doğum oluyor????
Hhtce Lamelif 3 tane doğurabiliyorsun ama 4 tane doğuranada şahit oldum tabi ne kadar sağlıklı orası tartışılır
Babyboymom Lamelif cnm güzel bir başlık olmuş bende merak ediyordum benim 2. Doğumum olacak eşim 3. Yüde yaparız diye şimdiden istiyor 😅 Bende merak ediyordum acaba 3. Olurmu diye nasip kısmet herşey. Demek ki oluyormuş 😊😊😊
Sonay Lamelif 3 diye biliyorum ama etrafımda 4 Doğum yapanda var . Ay allahım düşündükçe fena oluyorum benim ikinci sezaryen olcak inş 😊
deletedmom16 Babyboymom ben şuanda 3 aylik hamileyim kızım da 8 aylik ve sezeryan dogum yapmıştım yine sezaryan olcm 2 sen dolmadan 😊
HlyaZengin Doktorlar anne sağlığı açısından 3 diyor fakat son yıllarda 4 sezaryen ile çocuk yapan sayısı daha fazla önce sağlık Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah 🤗🤰🏼
Alihan Sezeryan ile 4 yapan da var ilki sezeryan olup digerleri normal doğum olan da var .dogumlarin arasi cok kisa olmadigi muddetce bisey olmuyor diye biliyorum
Babyboymom deletedmom16 Aa 😅 Bende iki seneden evvel olmaz diye biliyordum doktorum demişti. Ama ne güzel sen kırmışsın kuralları 😊🙏
Lamelif Asenam bende kızı bulana kadar yaparım diye planlıyorum😂ilk bebişimize hamileyim oğluşumuz olucak ☺ Şaka bir yana Allah sağlıklı sıhhatli versin de hiç farketmez 🙏🏻
deletedmom16 Babyboymom aynen öyle oldu cnm kızım 4 r aylikken hamile kalmisim şuanda kızım 8 aylik bebis dogonca 1 yaşında olcak allahin izniyle
ZeynepByndrAkdarma Lamelif pazartesi günü 3. Bebeğimi kucağıma aldım ve birde yumurtalık kisti ameliyatı olmuştum toplam 4 sezeryan oldu 🙁 bu senin bünyene göre değişir 3 tane yapabilirsin baktınki iyisin bi tane daha yaparsın 🙂 kuzenim 4 tane yaptı szeryanla valla 5. De her an gelebilir 🙂
EnginDenizim Komşum 4 sezaryan oldu. Birde instagramda orijinal.anne diye bir bayan var onu takipteyim 1yıl arayla 4 sezaryan olduğunu biliyorum MaşaAllah annede cocuklarida cok saglikli 🤗