Yaseminasl Kızlar meraba 7 haftalık hamileyim ve ilk gebeliğim bugün doktor kontrolüm vardı doktorum kesenin büyüdüğünü ve kese etrafında kan pıhtılaşmasının olduğunu söyledi kalp atışlarınıda duyamadık haftaya tekrar gelmemi söyledi böyle bişiler yaşayan var mı çok tedirginim yardımcı olur musunuz
Hasibeee Yaseminasl şuan 13. Haftamdayım ama 8 haftalıkken benim de kesenin etrafında kanama vardı progestan 200 mg fitil kullandım 10 gün sonra kontrole gittiğimde kanama bitmişti. Progestan kullanıyor musun?
SeydaPrc Yaseminasl Benim de 7 haftada kesenin etrafında kan pıhtılaşması olduğu söyledi doktorum. Progestan düşüğün önlenmesi için ve 100 mg corasprin verdi kan sulansın bebeğe kan gitsin diye şükür rabbime 27. Haftadayız. İhmal etme ben bu yüzden ilk bebeğimi kaybettim kalp atışları durdu😞
Glcnazz10 Yaseminasl ben de de kese etrafında kanama alanı vardı sürekli hastanede yatıyodum 1 ay oldu keseli Allaha şükür ama yine de tehlikem devam etmekte 15+2 haftalgm progestan igne ve hap kullandım igne kestiler şu an ama hap a devam ediyorum insallah Allah sizinde kalbinize göre versin insallah saglicakla kucagmza alrz
Gigy Aynı haftayiz canım benim de takip edilen bir gebelik kese riskli bir yerde☹️,arkadaşlar yazar ben duymadım böyle bir şey ,kese etrafında kanamayı duymuştum ama 🤷Hayırlı haberler alalım inşallah
Yaseminasl Glcnazz10 çok geçmiş olsun sizede allah herkesin evladını kucağına sağ salim almayı nasip etsin