MRN-MHR Pamukgelim yılbaşından sonra fiyatlar guncellenmiş diyorlar ne kadar olmuş merak ediyorum çünkü bugun yarın doğurcam gibi
Pamukgelim MRN-MHR sanki muayenesi 125 oldu demişti burda biri, ama emin olamadım, siz kimin yanında dopum yapacaksınız, bir dedopum şekli belli mi, ben Genesis in Doğum hanesini, ebelerin tutumunu çok meral ediyorum
MRN-MHR Pamukgelim ezgi hanıma gidiyorum ama mesai saati dışında doğum olursa hangi Dr denk gelirse o doğumu yapcakmış ben de samsundan yeni geldim daha dun ilk kontrole gittim ve normal olcak inşallah
Gulbebek Doktora göre değişiyor fiyatlar alt katta soldaki odadan öğreniyorsunuz doktorun adını verip. Benimki 2000 sezaryen 2300 normal doğum dedi bunlar güncel fiyatlar. Kurum indirimi de oluyor bu fiyat üzerinden.
Mismis MRN-MHR kadın doktorlar sanırım mesai dışı gelmiyor. Benim doktorum Mahmut hoca ve geliyor doğuma
Mismis MRN-MHR işte yani demek istediğim sizin kendi doktorunuz kadın ya mesai saatleri dışında gelmiyor o yüzden doğuma
MRN-MHR Mismis evet denk gelmeyebilir kendi Dr umuz Ay hayrla atlatsaydım şu doğumu valla genesis ten de pek memnun kalmadım açıkçası ama mecbur yqpcak bişey yok
Mismis Gulbebek yok yanlış biliyorsunuz bana normal doğum 1750 sezeryan 2250 dendi. Sezeryan daha pahalı oluyor normal doğumdan. Çünkü direkt ameliyat
Gulbebek Mismis Doktora göre değişiyor yanlış bilmiyorum çünkü üstüne basa basa tam iki kez sordum dediğim gibi normal doğum benim doktorumda daha pahalı .