Esrakurukuz Hangi hastanelere gidiyorsunuz Doğumu nerde yapacaksınız kaç haftalıksınız merak ediyorum
Ay-Bek Esrakurukuz Bahçelievler’de oturmuyorum ama Medical Park’a geliyorum. Evimle arası baya var uzak ama doktoruma alıştığım için doğumu da bu hastanede yapacağım inşallah. 🙏
tlyy Esrakurukuz vital hastanesi dalga beye gidiyorum muayene ücreti 135 TL SSK lı ya ama SSK lı değilsenizde analık sigortasından yararlandırıyorlar aynı ucretı ödüyorsunuz
Esrakurukuz Hanife12 sağlıcakla kolçağına al inşAAllah ben daha yeniyim iyi bir doktor ve hastane arıyorum doktor muayene ücreti ne kadar Doğum ücreti nedir bilginiz var mı 👶🏻
ilknur1212 Esrakurukuz eger durumunun iyiyse yaylada murat hocayi oneririm ozel klinik. Ben suan ona gidiyorum ama dogum fiyati pahali oldugu icin birakmak sorunds kalicagim doktor cok ilgili ams
Hanife12 Esrakurukuz allah razi olsun 🙏 Bayan doktora gidiyorum didem hanim muayene ucreti 115.tl idi yeni yilda zam gelecekti ne oldu bilmiyorum dogum ucreti de ayni sekilde 2019 da normal 2000 sezeryan 2750 demislerdi ama ona da zam gelmis
Hanife12 ilknur1212 merhaba doktorumdan cok memnunum ilgili alakali muayene ucreti 115 tlydi ama yeni yilda zamlanacak denmisti ne kadar oldu bilemiyorum
Esrakurukuz ilknur1212 orta direk diyeyim özel kliniklerin muayenesi 400den aşagıya değildir sanırım 😱😱
Esrakurukuz Hanife12 hangi hastanede ben böyle iyi ve bilgi verecek bir doktor arıyorum 2 doktora gittim tatmin etmediler beni
Esrakurukuz Hanife12 gözümden kaçmış viral hısbital yakın bende gideceğim oraya inşAllah bende memnun kalırım
Hanife12 Esrakurukuz vital hospital didem hanima gidiyorum sordugum herseye guler yuzle cvp veriyor bana su gun gel sunu yapalim su zaman su tahlilin var onu yapalim hep boyle konusuyor
Ay-Bek Deletedmom3 7 bin 8 bin olabilir diye düşünüyorum. Kürtaj olmuştum 3.500 liraya bir sene önce.
tlyy tlyy Esrakurukuz ilk doğumumuda vital de yapmıştım Didem hanıma gidiyodum ozamanlar ilgili bi doktor. Sezaryen doğum yapmıştım memnun kaldım . Dalga beyde iyi memnunun ikisinde tavsiye ederim
BalDamlam Esrakurukuz merhaba 37+3 oldum. Koç Üniversitesi Hastanesinde gerçekleşicek dogumum, 10 günüm kaldı 🥰🙈